Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enkepenke

ciagle zmeczenie -padam na pysk bez zartow!a wyniki sa w normie

Polecane posty

Gość enkepenke

juz niewiem od czego to jest trwa to od roku ,przemeczona nie jestem bo nie mam czym sie przemeczac ale budze sie juz zmeczona nogi mi sie uginaja niemam sily nawet stac co dopiero cos robic:(morfologia tarczyca neurolog laryngolog okulista sa ok czekam jeszcze na wizyte u kardiologa ktora mam dopiero za 2 mies.

Gość gfdg
u mnie to samo od lat, dzis spalam do 15 30 :-/ Ostatnio ciagle tak robie, zawalam zajecia, spac mi sie chce. Spie po 12-16 godz i nadal mi malo

Gość a magnez????????
tez robilas badania i na zelazo? moze braki?

Gość google wejdzi wpisz
no i ja tez tak mam, dzis przespałam caly dzien i noc, teraz sie obudzilam ale dalej mi sie chce spac....nawet jesc mi sie nie chce...moze to pogoda?

Gość fbngbngfb
moze zespol chronicznego zmeczenia

Gość enkepenke
robilam magnez i zelazo so w normie ,pogoda to nie jest bo jak mozna sie rok czasu zle czuc od pogody,

Gość trolololoniepewna
jest na to bardzo prosty sposob. po primo wprowadzcie do diety wiecej surowych warzyw / owoców (dwie tzw. porcje wiecej) po secundo, mimo tego, że się nie chce poruszajcie się trochę ;). Spacer / taniec / jakies drobne cwiczenia typu przysiady, brzuszki, zeby serce zaczelo szybciej bic i krew szybciej krążyć :) działa zawsze. Już po pierwszym dniu zauwazalna poprawa, a po tygodniu 100% lepiej :)

Gość enkepenke
mam duzo objawow co pasuje do zespolu chr.zmeczenia bola mnie tez ciagle miesnie budze sie spocona w nocy ale jak stwierdzic czy to napewno to?

Gość trolololoniepewna
rusz sie z domu i zacznij zdrowo jesc a nie sie bedziesz faszerowac lekami ze niby jestes taka chora..

Gość ty trololo...
jakie niby chora? moze jest chora? wiel;e chorob zaczyna sie od zlego samopoczucia a wyniki w normie. a autorce zalecalabym delikatna zmaine zywienia i poczekac na kardiologa.

Gość Enkepenke
Trololo sama się rusz myślisz że dieta coś zmieni? Skąd wiesz jak się odżywiam znalazła się następna co w diecie widzi lekarstwo na wszystko !