Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaa nastolatki

Przeczytałam pamiętnik córki, jak zareagować?

Polecane posty

Gość mamaa nastolatki

Dzisiaj, zupełnie przez przypadek, podczas czyszczenia okien w pokou córki, zauważyłam, że pod łóżkiem leży zeszyt. Pomyślałam, ze może przypadkowo jej tam wypadł, chciałam zobaczyć do jakiego przedmiotu. Okazało się, że to pamiętnik, takich rzeczy jakie a tam przeczytałam, to jeszcze w życiu nie widziała. Córka ma 16 lat, a pisze co by robiła, z jakim chłopakim, z kim się całowała, okazuje się, że nie jest już dziewicą. Jak przyszła ze szkoły, to tak powiedziałam jej do sluchu, a ona się teraz do mnie nie odzwya. Co robić?

Gość Ja polecam poniższe tytuły
Czemu czytasz czyjeś pamiętniki, wstyd i hańba, wstrętna ciekawska mordo!

Gość wrerwerwe
idiotka z ciebie... :(

Gość dajmimjd
pamietnik przeczytalas? chcialas to masz , czego teraz chcesz, ciekawosc to pierwszy stopien do piekla

Gość heloiza999
wiesz, że nie miałas prawa tego zrobić? każdy ma prawo do prywatności, bliskie więzy rodzinne nie zwalniają z obowiązku poszanowania tej prywatności

Gość durna babo ;/
Nie wiesz, że nie czyta się cudzych pamiętników?! Jest takie powiedzenie: nie interesuj się bo dostaniesz kociej mordy ;/

Gość po co pytasz skoro
zareagowałaś zresztą w najgłupszy sposób? Nawiasem mówiąc czuję prowokację :P

Gość trolololoniepewna
niestety tak teraz jest... :( zakazywanie nic nie pomoze i krzyki (sama mam 21 lat wiec ledwo co wyroslam z tego bydlecego wieku i ogarnelam sie). Wg mnie jedyne co moze pomoc, to szczera, spokojna, z dobrocia rozmowa kobiety z kobietą. O potrzebach kobiet, mezczyzn, o szacunku kobiety do samej siebie i o szacunku mezczyzn do kobiet. Powiedzieć, że się rozumie że teraz ze wsząd otaczają sygnały dot seksu, ze to sie wydaje takie fajne i ze nie ma w tym nic zlego, ale z seksem jak ze wszystkim, trzeba sie umieć obchodzic. O tym ze kobieta ktora szanuje swoje cialo jest o wiele bardziej wartosciowa, i ze warto nad tym pracowac nawet jak sie ma ochote po prostu ruchac. Po prostu moze uda Ci sie nauczyc jeszcze corke szacunku do wlasnego ciala i sluchania swojego cichego glosu intuicji. Mi bardzo brakowalo bliskiej, doroslej kobiety ktora by mi to powiedziala, musialam sama do tego dojsc.. Krzyki i zakazy tylko zachęcają by dalej się buntować przeciw złemu rodzicowi i robić swoje.. Powodzenia z córką :)