Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadumana...ona

Co to jest??? mam juz sie bac???

Polecane posty

Gość zadumana...ona

Witam wszystkich ktorzy zechcieli to przeczytac. otoz mam pewien problem. ostatnio robilam 2 testy... pierwszy po 3 h mial druga kreske, drugi po 1,5 mial druga kreske. w dodatku mizernie sie czuje. @ mam dostac za tydzien ale nie wiem jaki ten cykl bedzie, w lutym poronilam ciaze. wspolzylam niby w dni nieplodne ale nie wiem czy owu wystapila w terminie. ogolnie jestem caly czas zmeczona, mam wzdecia, boli mnie podbrzusze. dzisiaj na piersiach zauwazylam zylki (od zewnetrznej strony piersi). powiedzcie mi czy moze to oznaczac ciaze?

Gość zadumana...ona
Po 2 min byly jedne kreski. odlozylam, pozniej chcialam wyrzucic a tu zonk... pojawila sie druga. nastepnego dnia powtorzylam z innej firmy... tez pojawila sie druga kreska (po czasie)

Gość przeczytaj instrukcję
że test sprawdza się góra do 5 minut, a później to normsalne idź jutro i zrób badanie beta hcg - nie pozostawi wątpliwości życze CI jak najlepiej, wiem jak to jest się starac o dziecko ale żyłki pojawiły mi się dopiero w piątym miesiącu, a bóle podbrzusza, czy wzdęcia - no mogą byc oznaką ciązy, ale wcale nie muszą ja Ci życze, aby bylo tak jak tego pragniesz zrób betę

Gość znowu tyyyyyyyyyyyy
ile jeszcze takich tematow zalozysz? dostalas juz pelno odowiedzi i dalej swoje wbij sobie do glowy ze TESTOW NIE ODCZYTUJE SIE PO CZASIE BO DALEJ ZACHODZA W NIM REAKCJE CHEMICZNE A HCG NIGDY NIE WYNOSI ZERO!!!!!!! I przestan juz ludzi meczyc

Na instrukcji pisze, jaki jest maksymalny czas odczytania testu,potem wynik jest nieważny.Albo poczekaj do dnia okresu, a jeśli nie, to zrób beta w labolatorium.Wynik powinien być na następny dzień(zależy od labolatorium)