Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaanianianianianianiaaaa

laserowe wycinanie kaptura dziąsłowego

Polecane posty

Gość aniaanianianianianianiaaaa

Hej, miałam wycinany kaptur dziąsłowy 1,5 dnia temu laserem. Wycięcie było robione ze znieczuleniem, więc w ogóle nic nie czułam, tak samo kilka godzin po wycięciu. W nocy znieczulenie zeszło, nie mogłam spać przez ból, następnego dnia pojawiła się straszna opuchlizna, powiększone migdałki i węzły chłonne (mam nadzieję, że to tylko taka chwilowa reakcja organizmu na wycięcie kawałka ciała). Póki co muszę brać tabletki przeciwbólowe, bo bardzo boli. Nie wygląda też za ciekawie - jest czarno-białe, a opuchlizna schodzi mi do gardła i powoduje, że czuję, jakby coś mi tam zaraz miało wpaść. Czy tylko ja mam takie nieciekawe objawy? :> Niech się ktoś podzieli swoimi "wrażeniami" ... Za tydzień mam mieć wycinany kaptur po drugiej stronie i już się boję tego bólu "po" :(

Gość gość
Nie jesteś sama, wczoraj miałam identyczny zabieg, a teraz męczę się z identycznymi objawami :( widocznie tak organizm reaguje, polecam maść elugel

Gość gość
Hej, miałam wycinany kaptur kilka dni temu i wyglada to nadal okropnie i ból nie ustępuje... Po ilu dniach Ci przeszło ? Pozdrawiam