Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamablazeja

Pieluchy na noc

Polecane posty

Gość rzezucha plucha
no to wychodzi 1100ml ale na cala doba i to wlaczajac wode zawarta w jedzeniu!!

Gość bv ksd
Nam starczają dady na dzień i na noc.Córka za dwa tygodnie kończy rok

Gość zonaKraka
U nas też tylko Pampers active baby, chociaż stare Dady były ok, jeszcze przy noworodku, bo potem po prostu uczulały jak je zmienili. Ale też mimo wszystko bym się zainteresowała czemu tyle pije... bo powiem szczerze, to dziwne. 100 ml na kilogram? Ale na pewno nie na noc, w ciągu dnia normalne że tyle wypija, ale w nocy? Grzejesz dalej kaloryferem? Ma łóżeczko w pobliżu grzejnika? Albo grubszą kołderkę? Może jest mu po prostu za ciepło?

Gość rzezucha plucha
ja nawet jak karmilam to pijac duza przez cala dobe, wypijalam okolo 0,5 l w nocy, ale jako osoba dorosla i karmiaca nie wyobrazalabym sobie wypic litra! chyba ze w jakies upalne lato, dzie w nocy jest goraco i duszno A on ma przeciez niewiele ponad rok! moze rzeczywiscie mu goraco, albo pije ektremalnie malo w dzien i musi to nadrobic Moj syn tak mial, ze w dzien malo pil a potem na wieczor nie mogl sie oderwac od kubka z woda

Ale on od niedawna az tyle pije. Wczesniej w nocy sie budzil na cyca z 6 razy. Wydaje mi sie że butelkę teraz traktuje jak cyca. Grzejników na noc juz nie odkręcam bo prawie wogóle nie grzeją a kocyka nie ma grubego.Dziś wypił w nocy 2 butelki i pieluchy nie przesikał ale zmieniłam ok 2 w nocy.3 dni temu wyszła mu lewa dwójka dolna i może dlatego ciągle z butlą chodzi.