Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WielkaNiewiadoma24

Czy może jednak ciąża a może nie

Polecane posty

Gość WielkaNiewiadoma24

Witam. mam dość nurtujący mnie problem.Okres spóźnia mi się już dość długo a wyliczenie moich dni płodnych też jest dość ciężkie.Dostałam od ginekologa receptę na lek wywołujący okres, jednak okresu po tych sytuacje tabletkach nie dostałam.Pojawiło się za to dużo białego śluzu, temperatura w pochwie cały czas w okolicach 37.3 37.5 gdzie moja podstawowa to 36.4-36.6.Hormon hcg miałam robiony 3kwietnia i jest niski ponieważ wynosi 1.Czy to możliwe że mogło być za wcześnie?Kochałam się z chłopakiem 25 marca.Wybieram się do lekarza ale wcześniej chciałam usłyszeć czy może miałyście podobną sytułacje bo może to jakieś zawirowania hormonalne

Gość millinn
Co to za lekarz,który przepisuje tabletki na wywołanie okresu,nie mając pewności,że nie jesteś w ciaży. Przecież po tym następuje poronienie. Poczekaj jeszcze kilka dni,ja bete robiłam,będąc w 4 tygodniu ciaży.

Gość rozumiem, ze zanim lekarz ci
dal te recepte zrobilas test ciazowy lub badanie beta hcg z krwi ? nie skomentuje, bo mi sie az cisnienie podnioslo ale tak to jest jak dzieci biora sie za seks i nie maja zielonego pojecia o niczym no ale ten lekarz.... no bez komentarza

Gość zxzx
Nie wierzę że ona dostała leki poronnych a najpewniej luteinę albo duphaston, które jeśli jest ciąża to działają ochronnie i wspomagająco.