Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka1988

potrzebuję tej sukienki

Polecane posty

Gość fjjfjfjfjfjfjdkddkl
wg mnie brzydka ale mozesz kupic tkaniny takie i zaniesc do krawcowej by ci uszyla ten badziew

Gość pau-lina23
podobna widzialam na ciuchach wczoraj... tyle ze przez ramie szla jeszcze kremowa wstazka...

Gość kali jeść, kali pić
Kotka, jak już kogoś poprawiasz, to rób to prawidłowo, albo wrzuć na luz. TA SUKIENKE brzmi jak kiepski żart.

Gość zderr
A czytałaś komentarze? Jedna laska pisze że są takie w Reserved, inna się ogłasza że ma taką, a jak Ci nie pasuje rozmiar to sprawdź na asos.com

do reserved mam ponad 100 km i nie opłaca mi się jechać, sukienka jest już wycofana niestety. Poza tym rozmiar nie ten.

Gość kali jeść, kali pić
Kotka, to sobie zainstaluj, jak taka mądrala jesteś albo wrzuć na luz:-) .

Gość hcshcs
kotka-poes nie ośmieszaj się:P "tą sukienkę" to przez jaki przypadek jest odmienione? ok, może autorka powinna napisać "potrzebuję takiej sukienki" ale z całą pewnośćią nie "tą sukienkę"

Gość ładna niemoralna
tu nie chodzi o polskie znaki, ale o formę nie "tą" sukienkę, a "tę" sukienkę, "tą" to mówiona potoczna forma, na pewno nie należy jej podawać dumnie jako wzorcowej, więc proszę Cię, trochę pokory dziewczyno, nie obrażaj kogoś z oburzeniem skoro sama nie mówisz idealnie poprawnie

Gość ładna niemoralna
hmmm a poza tym tam chyba jest nawet połączenie z dopełniaczem a nie biernikiem dodatkowo :D jesli dobrze kojarze

Gość ja podobnie