Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika W.

Kosmetyczka - elastyczne godziny, dojazd do klienta, Śląsk

Polecane posty

Gość Monika W.

Witam was kochane. Jak w temacie. Chciałabym was zapytać czy znacie jakaś "dobrą" kosmetyczkę, usługi kosmetyczne, które są realizowane na terenie Aglomeracji Śląskiej? Szczególnie interesuje mnie rejon Zagłębia Dąbrowskiego, bowiem właśnie tutaj mieszkam. Proszę o porady, potrzebuję, aby przez pewien okres kosmetyczka osobiście się u mnie pojawiała, oczywiście godziny dostosowane do klienta. Pozdrawiam.

Gość Kasiulenka43434
Ja znam Evita i jestem zadowolona. Wszystko jest tak jak pownno byc ;)wiec mysle ze bys nie załowała ;)

Gość Pani Danusia
Ponoć to pierwszy taki na Śląsku. Jeden raz skorzystałam, przyjechała sympatyczna Pani i przeprowadziła mezoterapię. Zabieg okazał się skuteczny. To był okres, gdy nie mogłam się ruszać z domu z powodu problemów z koordynacją, a przyjmowałam gości. Jak każdej kobiecie zależało mi, aby dobrze wyglądać. Muszę przyznać, że sympatyczna Pani wykonała kawał dobrej pracy, nie spodziewałam się takiej odmiany. Takie usługi niekiedy są bardzo przydatne.

Gość akireczka
A można prosić o stronkę internetową Evity? bo ja nie mogę znaleźć.:(

Gość gość
jak dobrze pamiętam to www.mobilnakosmetykaevita.pl :)

Gość gość
Dostałam bon na kilka zabiegów od ukochanego. Nie mogę się doczekać efektów :)

Gość karla90
Ja od czasu ciąży korzystam z usług kosmetyczki z http://www.biomatrix.pl/ Wspaniała kobieta:) Można z nią porozmawiać od serca i świetnie potrafi zadbać o swoje klientki. Do mnie przyjeżdża 5 razy w miesiącu:)