Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unia_europejska

ALLEGRO ! FIRMY KURIERSKIE

Polecane posty

Gość unia_europejska
Właśnie zobaczyłam samochód dostawczy siódemki pod moim blokiem, i zmyłam maseczkę 5 minut przed czasem bo myślałam że kurier przyjdzie łeeeeeeeeeeeeeee

Gość pracownik firmy kurierskiej
dluchajcie, nie po stornie firmy kurierskiej jest podac odbircy numer paczki TYLKO I WYLACZNIE PO STORNIE NADAWCY , poniewaz do momenty dostarczenia tej paczki i pokwitowania odbieru wlascicielem paczki jest NADAWCA. jak wy sobie wyobrazacie, ze firma kurierska, ktora na cala polske ma ok. 150 000 paczek w doręczeniu poinfomuje kazdego odbirce o tym, ze paczke bedzie? zalezy jaka firma, ale kurier powinien zadzownic i poinformowac A NIE UMOWIC SIE NA GODZINE JAKA PASUJE ODBIERCY dlatego,ze ma on logistycznie ulozona trasie i ma jeszcze 100 innych paczek a nie tą jedyną wasza- i nie jest w stanie dostosowac sie do wytycznych kazdego odbiorcy. niektore firmy maja wlaczone usluge info-service czyli informacje mailowa badz smsowa wlasnie o tym,ze paczka bedzie i przewidywany czas dostawy- ale zadziala to tylko i wylacznie w przypadku kiedy nadawca poda adres e mail i numer telefonu do odbiorcy- no i nie kazda firma ma wlaczona taka usluge. smieszy mnie jak dzownia odbircy paczek i mowia PROSZE PANI, ALE NORMLANY CZLOWIEK O GODZINIE 12:00 JEST W PRACY, WIEC PO CO KURIER PODJEZDZA DO DOMU Z PACZKA O TEJ GODZIENIE? ludzie a czy kurier nie jest normlanym czlowiekiem, ktory jest w pracy ?????? ludzie sa bezmyślni i mysla ,ze są jedyni.

Gość POMPEJSKA
No zrób se maskę wymaluj sie hahaha ci t siódemki lubią to hahahahaha

Gość unia_europejska
Ale ja nie chcę umawiać się z kurierem na godzine która mi pasuje, tylko chciałabym wiedzieć tak mniej wiecej kiedy ją dostanę

Gość pracownik firmy kurierskiej
wiec skorzystaj z rady jak kazdy ci pisze i popros nadawce aby ci podal numer paczki! firma kurierska ci go nie poda na pewno

Gość unia_europejska
No napisałam do sprzedawcy i mi niestety nie odpisał, a w zakładce PRZESYŁKI nadal nic nie ma a rano dostałam emaila z informacją iż wysyłają przesyłkę za pobraniem

Gość unia_europejska
LUBIĘ KURIERÓW Z SIÓDEMKI, I Z DPD BARDZO

Gość Niunia90
A co zrobić jeżeli kurier pomylił paczkę i dostarczył ją komuś innemu?

Gość giowani
zadzwonić do firmy kurierskiej, a skąd wiesz że pomylił?