Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komarowowllk

Ile jeszcze spraw sie odbedzie jezeli..

Polecane posty

Gość komarowowllk

jedna strona zlozyla pozew o przyznanie alimentow i ograniczenie praw rodzicielskich? Dodam ze sa dowody na oddalenie tych zarzutow

Gość aneczkal....
Może długo trwać jesli pozwana strona nie zgadza się. Takie sprawy ciągną sie niemiłosiernie. Pracuje w sądzie rodzinnym i rekordziści walcza ze sobą o takie sprawy po 3 lata. Ale zdarza sie tez kulturalnie i szybko,

Gość komarowowllk
Aneczka>>> dziekuje za rade!! Probuje uzyskac jak najwiecej informacji bo musze podjac ta decyzje, juz dawalam tutaj 2 posty, ale ludzie mierza wszystkich jedna miarka i zazwyczaj opinie byly typu,"..tacy faceci to nie nadaja sie do zwiazku,bo oszukuja,wszyscy sa tacy sami,zostaw go..",a ja dalej nie wiem co robic Moj facet zyje od X lat z daleka od zony, zona ma i miala zawsze kogos, on teraz dopiero mnie poznal. Jestemy 1.5 roku razem, teraz na rozprawie zona wniosla pozew o te alimenty i odebranie praw (moj facet wysyla wysoka sume co miesiac dla dzieci plus prezenty co kilka miesiecy, telefony itd), a ja mimo ze go kocham najbardziej na swiecie to czuje sie nie szczesliwa w tym zwiazku, bo musimy sie ukrywac, nie mozemy nic planowac, a chcialabym zalozyc swoja rodzine,nie wiem na czym stoje bo on nie wie kiedy sie to zakonczy,bo ona ciagle cos kombinuje, nie stac mnie czekac 3 lata bo bede za stara zeby miec dzieci a zawsze o tym pragnelam, nie wiem czy sie temu poswiecic.........