Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola839.

Problem z czerwienieniem sie

Polecane posty

Gość karola839.

Mam problem o jakis 2-3 lat z czerwieniem sie, i naglym naplywem goraca, nie mam problemow z cera wiec to odpada, obawiam sie ze to poczatki erytrofobii, tylko ze nie jestem niesmiala, przeciwnie, moge rozmawiac z osobami obcymi bez problemow, a czasem osoby ktore znam nagle sie czerwienie bez powodu, mysle o tym fakt, znacie jakas ksiazke czy stronke w internecie ktora pomoze mi to wyleczyc??

Gość karola839
up..

Gość lesia254
Masz niedobór wit.E powinnaś brać suplementy takie jak;Antiox i Pax firmy VISION

Gość drusilla
to prawdopodobnie rumień. poczytaj i zobacz czy to pasuje do Twojej cery. a to że nie masz problemow z cerą, nie oznacza że one się nie zaczną. cera zmienia się nam całe życie.

Gość karola839
Poczytalam, rumien wogole nie pasuje. Ja jak mysle zeby sie nie zaczerwienic nagle naplywa mnie cieplo i sie czerwienie, zwykle poczas rozmowy z jakas osob,a obojetnie jaka, nie zawsze mi sie tak zdarza, zalezy od osoby, od stytuacji, albo od zwyklego mojego pomyslenia obawy przed zaczerwienieniem sie... Mysle ze to blizej erytrofobbi ale mam duzo kolezanke, kolegow,jestem osoba wesola, nie jestem niesmiala wiec niewiem skad mi sie to wzielo, moze lekki brak pewnosci siebie i ze od 7 mc nie uprawiam seksu...?

Gość karola839
up