Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aisha989

Proszę o wasze opinie do moich badań :) liczę na Waszą pomoc :)

Polecane posty

Moi kochani :) potrzebuję waszej pomocy :) chciałabym znać waszą opinię na temat książek:) czy którąś z nich przeczytaliście, która była najciekawsza, która z nich wywarła na was najwieksze wrażenie. dlaczego tą książke przeczytaliście a dlaczego tamtej nie :) czy warto przeczytać te książki i jak wam się wydaje, która jest najbardziej popularna ?:) licze na Waszą pomoc i z góry dziękuję :) pozdrawaim :)

A książki te to : 1. kwiat pustyni 2. weronika postanawia umrzeć 3. jedenaście minut 4. zmierzch

Gość rypka pipka
czytalam kwiat pustyni, bo zainteresowala mnie problematyka obrzezania kobiet, ksiazka wciagajaca, dobrze napisana zaczelam czxytac 'weronika...' ale mnie nudzila pozostalych nie czytalam

czytalam kwiat pustyni i zmierzch. obie mmoglabym przeczytac jeszcze raz. kwiat pustyni wciaga tym bardziej ze wie sie ze jest na faktach. zmierzch zbyt idealistyczny. typowo dla nastolatek...

Gość nie czytam kompletnego chłamu
więc coelho odpada (straszliwa, banalna filozofia życia dla gospodyń domowych), tak samo jak meyer (żeby nie było, próbowałam "zmierzch", naprawdę się starałam, nie dałam rady, po prostu jest jakaś granica złej książki, której już nie umiem przekroczyć). "kwiatu" nie czytałam, oglądałam film na podstawie, historia mnie poruszyła oczywiście.