Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkimama

GORĄCZKA, ROZWOLNIENIE, ZĘBY

Polecane posty

Gość julkimama

Witam wszystkie mamy! Od 3dni moja córka gorączkuje /gorączka się nasila/ ,od wczoraj robi jedną kupkę /strasznie rzadką/ ,ślini się niemiłosiernie ,marudzi ,nie chce jeść obiadków ,kaszek ani pić - tylko mleko. Czopki i syropy pomagają na chwilę ,byłyśmy dziś u lekarza ,dostałyśmy antybiotyk... Córeczka 15kwietnia kończy 7mscy, ma już dwie dolne jedynki ,które wyszły jej bez żadnych objawów ,tj. gorączka,biegunka,itd. Pani doktor ją zbadała, nic się nie dzieje... - TO ZĘBY!!! Moje pytanie brzmi ; jak długo jeszcze będzie się męczyła ,a my razem z nią? /dodam, że noce są koszmarne ,do tej pory ładnie całe przesypiała/ i czy samo mleko wystarczy ,skoro ma już wprowadzone stałe posiłki ,tylko po prostu ich nie chce? Może któraś z Was miała podobne problemy przy ząbkowaniu ,z góry serdecznie dziękuję!!!

Gość fgeah
to po co antyb?

Gość julkimama
Pani doktor powiedziała ,że po antybiotyku gorączka powinna zniknąć...

Gość zonaKraka
A jaką ma gorączkę? Jak mierzysz? I wiesz że u niemowlaków wyjściowa jest trochę wyższa i tak? Widać czy ząbki idą, czy nie... A poza tym- na gorączkę antybiotyk? Trochę nie halo... dawałaś w domu paracetamol albo ibuprofen?

Gość julkimama
17:04 [zgłoś do usunięcia]karminowa dama Zmien lepiej lekarza, przy zebach dziecko mozemiec stan podgoraczkowy ale nie wysoka temp. Poza tym po co antybiotyk? / STAN PODGORĄCZKOWY A WYSOKA GORĄCZKA TO RÓŻNICA ,NAPISAŁAM ,ŻE Z DNIA NA DZIEŃ GORĄCZKA ROŚNIE I NIC NIE POMAGA ,PODAWAŁAM CZOPKI PARACETAMOL I SYROP IBUFEN D DLA DZIECI. ZĘBÓW NIE WIDAĆ, ALE STRASZNIE SIĘ ŚLINI I NIE DA SOBIE POSMAROWAĆ DZIĄSEŁ...

Gość julkimama
MIERZĘ JEJ NA CZOLE - MA 38 I WYŻEJ, CZASEM NAWET 39 Z KAWAŁKIEM...

Gość anniowilla
karminowa dama - a jaką temp. Twoim zdaniem powinno mieć dziecko ząbkujące?