Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasiek(

Ja znowu potrzebuje Waszej POMOCY z j.angielskiego

Polecane posty

Gość Jasiek(

Co to dokładnie znaczy? mportant: You, or someone logged in to your account - has EDITED Direct Deposit for your account. This means that payments will be made directly into your Bank Account. If you have set this up, there is nothing further to do. However, if you have not, please notify Shareasale@shareasale.com immediately.

Gość profesor ogorek
boshe widzisz i nie grzmisz 21 wiek a polacy nie umieja jezyka angielskiego? ktos lub to byles ty zalogowales sie na konto. zmienilem paramentry dla swojego konta. Oznacza to, że płatności będą dokonywane bezpośrednio na konto bankowe. jesli to ty zmieniles swoje ustawienia nic z tym nie zrobimy, jesli to nie byles ty skontaktuj sie z bankiem pozdro ale ten mail cos mi sie wydaje podejzliwy

Gość Jasiek(
Masakra nic nie rozumiem To serio jest tak napisane? No nie umiem co zrobić nie umiem no/////

Gość Jasiek(
Masakra nic nie rozumiem To serio jest tak napisane? No nie umiem co zrobić nie umiem no/////

Gość Jasiek(
siorpie pisora , mam ciasny odbyt

Gość kłamstwa kłamstwa kłamstwa
Ty, lub ktoś zalogować się do swojego konta - ma edytowane Direct Deposit dla konta. Oznacza to, że płatności będą dokonywane bezpośrednio na konto bankowe. Jeśli to ustawić, nie ma nic więcej do zrobienia. Jednakże, jeśli nie, prosimy o @ Shareasale shareasal e.com natychmiast.

Gość Jasiek(
Nie tłumacz mi przez google bo to obciach i pisior też nie mój

Gość Moniakaka
Oni daja Ci znac ze zostala dokonana zmiana na Twoim koncie w ustawieniach bezposredniego depozytu (nie wiem jak to nazwac po polsku) Dokonal jej ktos kto byl na owym koncie zalogowany (czy to byles Ty czy nie to juz nie wiedza). Przez ta zmiane od teraz platnosci beda wplywaly bezposrednio na Twoje konto. I teraz pisza ze jesli to Ty dokonales tej zmiany to nie musisz nic robic, ale jesli nie Ty (czyli nie wiesz o takiej zmianie) to skontaktuj sie natychmiast z Shareasale@shareasal e.com . Nie wiem co Ci powiedziec, bo jesli robiiles jakies zmiany to raczej o nich wiesz. Jesli nie wiesz to albo ktos wszedl na Twoje konto i je zrobil, albo ten tekst to jakas falszywka

Gość Moniakaka
a i nie martw sie, nie tlumacze przez Google ;)