Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka765

DIETA KLINIKI MAYO (USA)

Polecane posty

Gość Natka765

Witam. Od bardzo dawna zmagam się z nadwagą. Wiem, ze większość poleca osobom takim jak ja MŻ i Ćwiczenia,ale ja chcę spróbować jakieś diety, mam zamiar zacząć ją od poniedziałku. Przyłączy się ktoś ? 13 DNI UBYTEK 7 - 8 KILO Warunki Ani kropli alkoholu, cukru, soli. Poniższy zestaw potraw należy stosować bez zmiany kolejności, gdyż wtedy nastąpi zmiana przemiany materii. Po odbyciu diety można odżywiać się normalnie. Jeżeli po upływie 2 lat zacznie przybywać na wadze można dietę powtórzyć. W czasie trwania diety pić 1 - 1,5 litra wody przegotowanej lub mineralnej niegazowanej. 1 dzień - PONIEDZIAŁEK Śniadanie: czarna kawa gorzka Obiad: 2 jajka na twardo, szpinak lub sałata, pomidor Kolacja: duży kawałek gotowanego mięsa 2 dzień - WTOREK Śniadanie: czarna kawa, suchar Obiad: duży kawał gotowanego mięsa, sałata Kolacja: kawałek szynki, kefir 3 dzień - ŚRODA Śniadanie: czarna kawa, suchar Obiad: seler gotowany obsmażany na oleju, pomidor, owoc Kolacja: 2 jajka na twardo, kawałek szynki, sałata 4 dzień - CZWARTEK Śniadanie: czarna kawa Obiad: 2 jajka na twardo, filiżanka surowej tartej marchewki, kawałek żółtego sera Kolacja: duża sałata, owoce, kefir 5 dzień - PIĄTEK Śniadanie: filiżanka tartej marchewki skropionej cytryną Obiad: duża chuda ryba gotowana lub smażona na oleju, pomidor 6 dzień - SOBOTA Śniadanie: czarna kawa, suchar Obiad: duży kawałek gotowanej kury, sałata Kolacja: 2 jajka na twardo, filiżanka tartej marchewki 7 dzień ( 13 dzień ) - NIEDZIELA Śniadanie: gorzka herbata Obiad: kawałek gotowanego mięsa, owoc Kolacja: normalna kolacja jak bez diety, ale bez przesady Dni 1 - 6 traktować jako tydzień, następnie powtórzyć Dzień 7 jest dniem 13 diety

Gość Natka765
Muszę dodać, że czytałam wiele pozytywnych opinii na temat tej diety. Macie może z nią jakieś doświadczenia?

Gość irlandia27
ta dieta wyglada prawie jak kopenhaska