Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ROALENA

mAMUSIE PRZEMECZONE

Polecane posty

pisalam,jesli czujesz sie wymeczona czy skrajnie wycieczona opieka nad dziekiem oddaj je do zlobka lub znajdz oosbe do pomocy, dlaczego nie? o pracy tez nawiązalam,ze przez ten czas moglabys czegos poszuklac do roboty,kieydy ktos inny bedzie sie malą zajmowac

Nie ma mozliwosci zebym mala teraz do zlobka oddala ma dopiero4 4 meiesiace jest za malutka moja mam mieszka 200km ode mnie natomiast tescie...tesciowa brak slow tragedia zeby mogla juz dawno by znisczyla nasz zwiazek bo jej synus na szcescie synus potrafi jej powiedziec do sluchu zeby sie nie wpieprzala a nasz zwiazek. za jej pomoc dziekuje wole nie spac nie jesc a sama sie nia bede opiekowala

napisalam i wyszlam na durno myslalam ze bede mogla z kims pogadac...normalnym o wszystkim co zrobic kiedy....albo czy lepiej tak czy inaczej....przeprowadzilam sie do miasta mojego meza nikogo tu nie znam dlatego forum -dodam dzis pierwszy raz- jakos mnie zachecilo do rozmowy bo juz bylam wykonczona

kr.wa same super,hiper mamuski.Nie sa zmeczone,dogladaja nowordoka 25 h,potem pachna roza,nie maja fald na brzuchy,cyce nie bola.Maz zwalnia sie z pracy zeby wspierac zone,szef sie cieszy ze ma tak rodzinnego pracowniaka:? te ktore sa wypoczete,cyce ich nie bola,dziecko nie ma kolek to maja szczescie albo klamia. Jest normalne ze mama jest zmeczona,zestresowana nowa sytuacja,ze bola piersi.Ze nie chce jej sie isc na spacer,bo woli kimonko po karmieniu.TO JEST NORMALNE.nie jest normalne robienie z siebie bohaterki,super matki dla oczu innych. Matki noworodkow sa zmeczone i basta

Gość hej rozumiem cię
wiesz każda mama tak ma bo zajmowanie się małym dzieckiem i domowe obowiązki a coraz częściej praca zawodowa jednocześnie, do lekkich nie należą. Moja recepta na na to co ty określasz przemęczeniem jest taka czasami wart odpuścić, nic się przecież nie stanie jak nie wyprasujesz raz albo nie zrobisz obiadu tylko kupisz jakiegoś gotowca. Po prostu wypoczywaj czasami, oddaj dziecko dziadkom pod opiekę idź z mężem do kina, restauracji. Przecież człowiek nie może żyć samą pracą i obowiązkami. Włącz czasem na luz.

Hej dziewczyny dzieki za dobre slowo :) myslalam,ze tylko ja tak mam to jest moje pierwsze dziecko i oprocz meza nie ma na kogo liczyc takze....