Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ROALENA

Wrena Tesciowa -jak sobie z nia poradzic?

Polecane posty

Gość ojtaktak
heh ja pieprze jak wogole mozna miec czelnosc pakowac sie komus praktycznie do wyra bladym switem pozyczac kase,musisz zaczac chyba tej kobiecie konkretnie nagadac zeby to sie skonczylo-i faktem jest ze te pieniadze ktore na nich tracicie moglibyscie juz dawno spożytkować na jakis czynsz w kamienicy .Musicie sie poprostu na to odwazyc,najtrudniejszy pierwszy krok ,a ze bluzgasz to ci sie szczerze nie dziwie ,kazdemu nerwy czasem puszczaja a jesli nie masz komu sie wygadac ,baaa buzi odezwac bo jestes w obcej miejscowosci to przynajmniej tu odreagujesz ,lepsze to niz by dziecko miało patrzec na zdenerwowana matke

Gość w ogóle bym z nia nie rozmawia
a co tu poniektóre obchodzi ile autorka siedzi na necie, za co zyje, jakie ma wykształcenie - co to spowiedź albo przesłuchanie? Wielkie mądralińskie się znalazły. Autorko juz napisałam, idziesz z mężem się zameldować, dziecko też ma meldunek przy matce. Zakładasz zamki, osobne liczniki, osobną kase, osobne ogrzewanie. Niech się bujają. Dziecko podrośnie wrócisz do pracy, odbijecie się finansowo. Także podziałaj.

Gość autorko nie wierzę Ci
Czyli już skończyłaś karmić? bo zaczynam się gubić. jesteś tak fenomenalnie zaradna :D proszę bardzo obrażaj mnie,mnie to śmieszy :) nie jesteś w stanie mnie wyprowadzić z równowagi. jakie kolejne kłamstwo wymyślisz? okazuje się,że na kafe można mieć za darmo wspaniałą rozrywkę :) poza tym kolejne twoje kłamstwo-skoro wy utrzymujecie piętrowy dom to bez problemu moglibyście wynająć mieszkanie-wyszłoby na jedno.

ja jestem na zwolnieniu macierzynskim pusta suko,ktora przypominasz mi gadke mojej tesciowej pracuje mam swoje pieniadze maz ma firme i remoncik byl za kredyt :) odpieprz sie albo podaj adres to ci tesciowa podesle dogadalybyscie sie takie dwa mochery wtracajace sie w czyjes zycie:)

wiesz co masz racje smiszne jest ze cie obrazam ale ty sieszniejsza bo widze ze mojej tesciowki sie niczym nie roznisz:) :) chyba brak dzieci i pratnera boli bo takiej nikt nie tknie?/

Oj to teraz pokazałaś swoje buractwo. aż żal że dziecko ma w ogóle z tobą kontakt. ale już na 100% wiadomo kto jest agresorem.

Gość ona jest na zwolnieniu
macierzynskim :D Zwolnienie macierzynskie :D Ta kretynka w zyciu nie pracowala, nie wie kiedy ma sie zwolnienie a kiedy urlop. Wyobrazcie sobie, ze cale zycie wkladacie w wychowanie dziecka, w dom a syn przyprowadza takie niewyksztalcone, puste, wulgarne, prostackie dziewuszysko, ktore chce sie rzadzic w waszym domu.

Gość dziecina
Przecież ona specjalnie Cie autorka podpuszcza.Po co jej odpowiadasz.Kobieta ma na kafe rozrywkę.

powtarzam poraz wtory albo porosze o adres i przyjaciolke-moja tesciowa -wysle boilorazem inteligencji czyli 0 droga pani sie nie roznicie albo zegnam :) moge byc i burakiem ale i tak sie ciesze bo oprucz burej suki jak pani mila pani :) spotkalam fajne osoby :) ktorym de-facto dziekuje :)no a pani moja droga zbuduj sobie bude ja w zwyczaju maja bure suki wez tam moja tesciowke i obie poszczekajcie bo niczym tokiem myslenia ani tokiem konwersacji sie nie roznicie. :)

wiem ze mnie podpuszcza i niech sobie pisza co tam chca :) nie bede sie tluczkami przejmowala

Dziecino-no coś ty? przecież sama jej to napisałam :D Kłamstwa autorki podsumowanie mąż robił prace wykończeniowe nocami bo pracuje po 12h druga wersja od 4 miesięcy nie pracował remont robili za weselne pieniądze i oszczędności druga wersja za kredycik co tam jeszcze było? a oni robią wszystkie opłaty i opał kupili opał a teściowa jej robi awantury o zbyt duże rachunki... 4 miesiące mąż nie mial dochodu, dostał kredyt-zaczęli go spłacać,kupili opał, robili opłaty i wszystko z jednej wypłaty :D a przypominam że jeżeli przedsiębiorca nie ma nawet przychodu to i tak ZUS MUSI PŁACIĆ. to ile to się zarabia w aptece 10 000zł? dziecko planowane w drugiej wersji przed ślubem co było powodem kłótni ehhh a dziś zapowiadał mi się nudny dzień :D nie ma to jak się pośmiać :D :classic_cool:

ty kobieto chyba nie potrafisz czytac bo robisz siebie taka podla dziewone ktora wchodzi na forum wysmiac kogos przeczytaj od poczatku wszystko autorka ma racje bura suka jak nic

a to jest klasyczny przyklad pustej dziewuchy ktora nie robila w zyciu nic i zrobic remont czy cokolwiek to dla niej wyczyn nie do zrealizowania nie wierze ze z kims jet bo z takim charakterkiem czeka cie tylko forum i klotnie a napewno nie wspolny obiad z mezem bo kto by na taka podla sucz spojrzal,

Gość jesteś autorko
tak agresywną, wulgarną dziewuchą, że ciesz się, że w moim domu nie mieszkasz :D Bo byś wyleciała na zbitą mordę po pierwszej chamskiej odzywce :D

mowie tu o ,,Autorko nie wierze ci,, brak slow kobita jebnieta ogarnij sie dawno nikt cie nie wyruch...czy co

Dajcie spokoj wszedzie takie wszy jak te przed toba kaliinaa sie znajda dogadalby sie z moja tesciowa niech wybiora sie z nia pod krzyz na krakowskie przedmiescia-nie zebym miala cos do religii - ale do hipokrytek tak

Ciekawe,że użytkownik kalina powstał na potrzeby tego tematu :D autorce brakuje argumentów bo ktoś jej kłamstwa wyłapał to sobie nowego nicka wymyśla :D i przyklaskuje swoim teoriom. jeżeli teściowa tak cię atakuje jak ja to wybacz,ale na jej miejscu już bym cię wywaliła. ja tylko wypunktowałam twoje kłamstwa,nigdzie cię nie wyzywałam,a ty się rzucasz jakbym cię ze skóry obdzierała. i czemu jestem zła? bo udowodniłam,że kłamiesz? ha ha ha! i remont to co innego,a wykończenie budynku od stanu surowego to co innego,ale widać bladego pojęcia o niczym nie masz.

Gość ja pani wasza
autorko tesciowa robi ci awantury o byle co a ty jej jeszcze pieniadze pozyczasz no nie moge jestes zbyt ulegla pozwalasz sobie zeby babsko sie na ciebie darlo a ty jej jeszcze sprzataSZ I KASE pozyczasz ale cie zaszczula nie ma co

A i jeszcze jedno subtelne kłamstwo- wczoraj autorka założyła temat w którym pisała że mama mieszka 200km od niej. co dzisiaj pisała o swoich rodzicach wszyscy wiedzą... patologiczny kłamca z autoreczki i tyle...

Gość w ogóle bym z nia nie rozmawia
jeszcze rozumiem ze autorka sie tu produkuje ale te lasencje co jej nie wierzą i wielce się bulwersują po kiego sie tu produkujecie? autorka opisuje swój problem, a wy widac swojego zycia nie macie skoro tak wam czasu nie szkoda na cudze sprawy aż się odechciewa

Ja mam świetny ubaw-przecież forum to forma rozrywki. a będąc w pracy na inną rozrywkę niż buszowanie po forach nie mogę sobie pozwolić. autorko moje kondolencje w takim razie. ale lepiej weź się za organizowanie pogrzebu mamy. bo skoro wczoraj po 22 jeszcze żyła a dziś po 10 już nie żyje to trzeba pogrzeb szykować :D już rozumiem skąd te nieścisłości-po prostu jesteś w szoku :D fajne prowo ubawiłam się.

Gość ale wtopa
Tak a ciekawe od kiedy farmaceuci to analfabeci :\ Autorko zanim napiszesz prowokację to sprawdź co pisałaś w poprzednich tematach. No nie tym razem ale dam 2/10 za duży odzew.

Gość Ale ubaw mam
Autorko nie wierze ci-co ty fiskus jestes,ksiegowa????Jak masz tak rozwinieta spostrzegawczosc to do policji albo CBS idz,tam z otwartymi rekami cie przyjma,a wulgarna jestes niestety ty,nie autorka ktorej nerwy maja prawo puscic.Opusc ten topik bo jakos nie masz poplecznikow,bo dziewczyna ma problem i nie potrzeba jej czytac takich oszolomow jak ty.Zegnam ozieble szyderco!!!!

Gość hahahahahahaa..............
23:00 [zgłoś do usunięcia] ROALENA "Nie ma mozliwosci zebym mala teraz do zlobka oddala ma dopiero4 4 meiesiace jest za malutka moja mam mieszka 200km ode mnie." xxxxxxxx 10:59 ROALENA "moi rodzice nie zyja i chcialam zeby miala moja corka dziadkow chociaz ze strony meza" xxxxxxxx Ups.....laska, wcielas sie. Musisz pamietac, gdzie i jak klamiesz :P Wczoraj szanowna mamuska mieszkala sobie spokojnie 200 km dalej a dzisiaj juz biedna kobieta nie zyje :-(

Gość autorka to ma problem ze sobą
Autorko droga przestan pisać pod różnymi nickami :O Twój ordynarny język łatwo rozpoznać. Naucz się pisać prowokacje dzieciaku.