Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopciuch 28

testerka wierności czy warto

Polecane posty

Gość kopciuch 28

Oglądałam ostatnio w tv o testerkach wierności.Czy według was warto sprawdzić męża? Czy wiecie ile to kosztuje i jak to wygląda?

Gość kopciuch 28
Żadna nie próbowała...

Gość jhm
haha większej głupoty nie widziałam po 1 gdzie zaufanie? a po 2 - to przecież akurat testerka, której zapłacisz - może być nie w jego typie i mimo, że "przejdzie test" to może spotkać fajną inteligentną babkę i tak czy siak zostawić dla niej swoją podejrzliwą histeryczną żonę :)

Gość kopciuch 28
No nie ufam,w ciągu kilku lat wybaczyłam 2 razy zdradę.Teraz czuję,że to znowu zrobił i chcę udowodnić sobie,że jednak nie jest mnie wart i odejść.Muszę mieć czarno na niałym,abym wkońcu nie żyła w strachu że znowu to zrobi

autorkę pojebało. Wiadomo że okazja czyni złodzieja. Głowę bym dał że sama autorka takiego testu by nie przeszła.do zdrady wystarczy odpowiednia atmosfera i osoba. Niewiernych 100%..

Gość jhm
ej 3 razy Cię zdradził to po kiego Ci ten test??????????????????? haloo?????????///

Gość reerrrtrt
kopciuch ale jak cie zdradzil? pisal z kims na gadu czy na czacie czy sie przespal z jakas dziwką? bo to jest ogromna roznica.

Gość kopciuch 28
Ze mną wszystko ok.Jestem ładną pewną siebie 28 latką,lubie seks i w łóżku jest nam dobrze.On jest takim typem już babki na niego lecą,naeet moje koleżanki.On pracuje jako barman i korzystał z tego co się wydało 2 razy.Chcę definitywnie to zobaczyć bo inaczej nie uwierze że jest prostakiem.On mi wmawia,że tylko sie całował z nimi po drinkach,ale...

Gość kopciuch 28
Bo to wiem od jego koleżanki z pracy i się przyznał,że tylko całował.Ale ja chce wiedzieć czy zdolny by był się przespać.Jak z nim o tym rozmawiam to tak mnie zakręci krzykiem,że zaczynam sie czuć winna że jes ze mną jednak coś nie tak.Dodam,że nigdy go nie kontrolowałam

Gość kopciuch 28
No pomyślałam właśnie o takim speawdzeniu.Nie jest mi łatwo odejsc bo mamy synka

Gość Testerki Wierności
Masz wrażenie, że Twój mężczyzna Cię zdradza? Nie masz pewności co do jego uczciwych intencjii ? A może jego zachowanie wzbudza Twoje podejrzenia ? Odpowiedź sobie na proste pytania: - Czy często ma nieaktywny telefon, bądź odwraca go ekranem do dołu ? - Czy masz dostęp do jego portali społecznościowych, maila oraz telefonu ? - Czy Twój mężczyzna często wyjeżdza w delegacje, bądź jest na spotkaniach biznesowych ? - A może z niewiadomych przyczyn zaczął bardziej dbać o siebie (siłownia, poprawa wizerunku, dieta )? - Być może stał się milszy oraz zaczął obdarowywać Cię prezentami ? Niewykluczone, że ktoś z najbliższych delikatnie zasygnalizował niewierność Twojego partnera. Możliwe, że wręcz odwrotnie - jest chodzącym ideałem...? Według Nas wszelkie opisane czynniki powinny wzbudzić Twoją czujność ! Jeżeli, któryś z powyższych punktów ma miejsce w Twoim związku - Nie czekaj w niepewności - Sprawdź WIERNOŚĆ swojego PARTNERA! W odnalezieniu odpowiedzi pomoże Ci wyspecjalizowany zespół osób, których pasją jest szeroko pojęta psychologia w zakresie NLP, NLS ( uwodzenie), badania oraz obserwacja zachowań oraz mowy ciała. Posiadamy ogromną widzę, nabytą nie tylko podczas szkoleń, ale przede wszystkim opartą na dużym doświadczniu w zakresie relacjii damsko-męskich. Nasza aparycja oraz inteligencja wzbudza ogromne zainteresowanie wśród mężczyzn, co zdecydowanie ułatwia pierwsze zapoznanie! Ponadto cechują Nas wysokie zdolności interpersonalne, jesteśmy w stanie stwierdzić czy Twój mężczyzna jest podatny na zdradę. Naszym celem jest pomoc kobietom, które są notorycznie zdradzane przez swoich partnerów, które są zaślepione przez miłość, bądź przez sprytną manipulację mężczyzny - o której dowiesz się więcej kontaktując się z NAMI ! Nawet jeśli ufasz swojemu partnerowi i uważasz, że opisana sytuacja Cię nie dotyczy - na pewno nie do końca rozumiesz pewne zachowania mężczyzn oraz chętnie zasięgnęłabyś rady specjalistów. Jesteśmy TUTAJ dla Ciebie ! Pomożemy zrozumieć męską psychikę. Zaczniesz rozróżniać techniki manipulacyjne oraz dzięki naszej pomocy staniesz się pewną siebie kobietą. Dodatkowo oferujemy, także porady z zakresu wizażu, stylizacji oraz doradztwo personalne. Jeżeli już teraz chcesz zasięgnąć naszej rady - skontaktuj się z nami , pod adresem : czyciezdradza@gmail.com, bądź pod nr tel: 570 168 577, krótko opisując problem. Gwarantujemy odpowiedź na każde nurtujące Cię pytanie. Przedstawimy dowody na to czy Twój partner jest skłonny Cię zdradzić. Nasze techniki uwodzenia nie prowadzą do kontaktów seksualnych. Cennik ustalamy indywidualnie. Pozdrawiamy, Testerki Wierności

Gość Testerki Wierności
Dziewczyny, bądźmy ze sobą szczere. Jeśli mężczyzna chce Nas zdradzić - to nie jest dla niego istotne czy kobieta jest inteligentna czy też nie. Bardziej czy jest chętna na skok w bok. To jest zdrada fizyczna, i dzieje się ona bardzo często. Jeżeli mężczyzna Ciebie kocha i szanuje to nie zrobi skoku w bok. Dlatego jeżeli testerka będzie piękną kobietą, inteligetną , urokliwą, wielu mężczyzn może się nią oczarować i chcieć czegoś więcej. Ale wtedy to już jest na wyższym poziomie, bo nie chodzi tylko o zdradę cielesną, ale też o mentalną. I tu rodzi się problem, mężczyzna wtedy może Ci udowodnić, że nie kocha Ciebie, że jest z Tobą tylko dlatego, że macie dziecko, albo że nie spotkał wczesniej odpowiedniejszej osoby... ten temat można tak mielić i mielić. W sytuacji gdy mężczyzna szuka kochanki jest już poważniejszym problemem i żadna kobieta nie chciałaby się znaleźć w takiej sytuacji. Gdyż tu nie chodzi o sam seks ale o coś więcej czego Ty mu nie dajesz. Więc jeżeli mężczyzna chce Ciebie tylko zdradzić, to nie znaczenia czy to będzie blondynka czy brunetka. Chce to zrobić? Zrobi to z pierwszą chętną. Uważam więc, że jeśli którakolwiek z Was ma podejrzenia. Warto skorzystać z takich usług. Dowiesz się w czym leży problem. Czy warto dać szansę, gdyż mogło okazać się chwilowym załamaniem. Czy jest meżczyzną, który dotknie wszystkiego co się rusza? Życie jest przewrotne, dlatego też nie możemy klasyfikować wszystkiego do jednego worka. Oprócz testowaniem wierności zajmuje się pomocą dla kobiet. Znam się na relacjach damsko-męskich, psychice mężczyzn jak i zarówno kobiet. Dlatego też często rozmawiam z taką osobą, o tym co Cię trapi, jakie są Twoje obawy i czy są słuszne? Co powinnaś zrobić w tej sytuacji ? Czy warto go sprawdzić? Co począć dalej ? Jestem osobą, która również daje Ci wsparcie w dalszym rozwoju sytuacji. Pomagam stanąć na nogi i pchnąć życie dalej :) Jeżeli nie jesteście pewne czy chcecie sprawdzić swojego partnera? Zapraszam na niezobowiązującą rozmowę, po której zdecydujesz co robimy dalej :)

Gość Julia

Witam!
Temat trochę stary, ale dalej otrzymuje wiele pytań w tym zakresie.
Zajmuje się testowanie wierności o wielu lat. Posiadam adekwatne uprawnienia detyktywistyczne do zajmowania się tym fachem. 
Nie trzeba oddzielnie szukać detektywa i testerki. Czasy się zmieniły i testerki musiały się wykwalifikować:)

Cena testerki kosztuje średnio 2-3 tysiące złotych. Oczywiście dojazdy, noclegi i dodatkowe wydatki pokrywa klient.
Testowanie wierności nigdy mi nie zajeło dłużej niż tydzień. Zwykle 2-3 dni i jest po sprawie.
Dokumenty ze śledztwa przygotowuję w odpowiedni sposób, aby w sądzie nie było problemów. Kompleksowo:)

Tak przy okazji jak już opisuję jak wygląda ten zawód zostawię do siebie kontakt.(julias148@o2.pl) serdecznie zapraszam Panie do zadawania pytań. Jeżeli nie chcesz testować swojego mężczyzny, ale coś Cie ciekawi nie miej oporów.Piszcie:)