Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anda #1

Gry edukacyjne i malowanki z Bazgroszytu na tabletach i monitorach dotykowych?

Polecane posty

Gość Anda #1

Dziewczyny próbowałyście może puszczać dzieciom gry i malowanki z portalu Bargroszyt za pomocą dotykowego monitora do komputera (HP albo Acera) albo jakiegokolwiek tabletu? Jakie wrażenia? Jak sobie dzieciaki radziły? Zastanawiam się nad zainwestowaniem w coś dotykowego, bo moje małe nie radzą sobie jeszcze zbyt dobrze z myszką, co je bardzo zniechęca, a paluszkiem dotykając ekranu miałyby świetną zabawę z nauką. Piszcie!

Gość a ile dzieci mają
moja pierw radziła sobie z komputerem a z dotykiem później się nauczyła

Gość Anda #1
U mnie widzę że dzieci by bardzo chciały używać komputera, ale nie koordynują jeszcze zbyt dobrze ruchów jeśli chodzi o mysz. Z telefonem z ekranem dotykowym radzą sobie natomiast dość dobrze, dlatego zaczęłam się zastanawiać nad czymś takim. Znaleźliśmy ostatnio fajne gry na Bazgroszycie (i nie tylko zresztą), ale dzieciaki nie potrafią w nie grać na zwykłym kąpie, a tabletu nie mamy, dlatego myślimy, żeby wziąć albo właśnie tablet albo monitor dotykowy. Ja jestem osobiście za tym drugim, bo większy, no ale potrzebuję jakichś opinii i wypowiedzi tych którzy mają takie rzeczy.

Gość Anda #1
kompie* Ktoś jeszcze się wypowie?