Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina _kkk

DEPILACJA LASEROWA BEZ BÓLU ???!!! VECTUS

Polecane posty

Gość karolina _kkk

Jestem po zabiegu vectus, ktory okazal sie bezbolesny a bardzo skuteczny, natomiast po samym zabiegu nie bylam pewno czy tak zadziala jak bym chciala....skoro nie bolalo... zaczynam watek o vectusie dla tych ktore byly tak samo niepewne co ja, zeby byly spokojne bo nie musi bolec zeby dzialalo. piszecie o okladach po zabiegach, tabletkach i emlach to jakas masakra co dostajemy za takie pieniadze jakie placimy za depilacje a czesto bolaca i nie przynoszaca efektow!!!

Zapraszamy na nowoczesną, najskuteczniejszą depilację laserem VECTUS! Chcesz mieć starannie wydepilowane ciało? Wypróbuj Palomar VECTUS - jedyny laser na świecie wyposażony w inteligentny czytnik poziomu melaniny w skórze, który pozwala precyzyjnie dobrać parametry zabiegu. Gwarantujemy Państwu bezpieczeństwo, wysoką skuteczność, efektywność oraz pełną satysfakcję i komfort, który zapewnia ekspresowe tempo pracy lasera oraz zastosowanie chłodzenia kontaktowego. Sprawdz PROMOCJE! Klinika Medi-Derm tel: 22 760 33 77, 611 84 11

Gość kora_z
jasne, ze Vectus dziala, bo to swietny sprzet ale nie zgodze sie z tym, ze nie boli niestety

Gość gość
ja byłam na zabiegu laserem vestus w warszawskiej klinice beautymed. tam pani wykonujaca zabieg poinforowała mnie,że zabieg nie boli, a ew to, co czasem odczuje w momencie kiedy spalą się niedogolone przeze mnie włoski..nie można nazwać bólem. i tak też było :)) jestem po 2 zabiegu i nie mam już większości włosków!! tak więc vectusa polece każdemu, kto chce pozbyc się niechcianych włosków w bardzo szyki i bezbolesny sposób :))

Gość Sonka9
Ja tam wolę się sama wydepilować. Mam w domu dokładnie takie urządzenie http://dermalab.pl/50,rio-scanning-laser-hair-remover-x20.html i raz na jakiś czas depiluję nim i nogi i ręce. Jest super i nic mnie depilacja nie kosztuje.

Gość Maria111
Ja też mam to urządzenie i depilacja przebiega bez bólu. Depiluję się i j i moja siostra.

Gość zosia85
hej kobietki! robilam sobie depilacje laserem vecus w beautymed i jestem zachwycona! Slyszalam ze jest teraz mega promocja - 50% z tym kuponem > http://beautymed.com.pl/kupon/ Na pewno skorzystam na inne partie, pozdrawiam

Hej! A ja jestem po zabiegu laserem diodowym Palomar Vectus. Robiłam wczesniej Light Sheerem ale czas zabiegu na całe nogi mnie wykańczał! Vectus ma dwie głowice i ta duza do nog jest rewelacyjna tak samo jak chłodzenie podczas zabiegu! nawet bardzo nie cierpiałam :) Sprzęt Panie mają nowiutki i znają sie świetnie na tym co robią. Polecam Vanilla Laser w Dąbrowie Górniczej do końca stycznia mają promocje 20% dla każdego nowego klienta na pierwsza wizytę depilacji więc można sobie zrobić nawet kilka częsci ciała z rabatem.

Gość salemslim
Ja dzisiaj robiłam depilację laserem Vectus- wszyscy ktorzy mówią i piszą, że nie boli to chyba robią reklamę opisywanym i polecanym salonom. Boli i to zupełnie porządnie- jezeli efekty będą takie jak są obiecywane to warto przecierpieć, odezwę się za tydzien czy dwa z informacją czy warto było i jak to podziałało na mnie.

Gość gość
hehe no coś tam na pewno boli, ale ważna jest wiadomo żeby byc na to przygotowanym. Ja robiłam sobie nogi w SkinConcept i nie było niespodzianek bólowych, a co jeszcze to, to że taki zabieg dla dobrego efektu trzeba powtórzyć...

Gość gość
też jestem bardzo zadowolona z tego zabiegu - wykonywałam depilację laserową w Klinice Miracki w Warszawie - wcześniej znanej pod nazwą BeautyMed. Najważniejszy dla mnie jest brak bólu i pełna skuteczność - wystarczyło 5 zabiegów a wiem, ze sa osoby, którym wystarczają cztery! wkońcu zadbałam porządnie o swoją urodę

Gość gość
Jestem po trzech depilacjach - nie działa - nie warto !!! Te pozytywne wpisy to spam!

Gość Sara 29
U mnie też było bez bólu w Klinice Miracki, kiedyś to się chyba BeautyMed nazywało.

Gość gośćAaia
Depilaja laserowa Vectus to rewelacja!!! Owszem, byly miejsca bardziej wrazliwe, ale o jakimś bólu trudo mówić. Polecam z całą odpowiedzialnością.

Gość gość
ja robiłam depilację laserową w Klinice Miracki w Warszawie i jestem bardzo zadowolona. wszystko odbyło sie szybko i sprawnie, wystarczyły 4 zabiegi i pozbyłam się włosków. specjaliści na najwyższym poziomie - dobry sprzęt i fajna atmosfera

Gość gość
Wiele zabiegów z zakresu medycyny estetycznej znajdziesz w Galerii S łonecznej. Mieści się tutaj klinika Beauty Skin ( www.beautyskin.com.pl ). Dostępna jest m.in. depilacja bardzo nowoczesnym laserem Vectus. Korzystałam z ich usług w Warszawie i byłam bardzo zadowolona. Fajnie, że mają nowy oddział u nas w mieście.

Gość Jola klient
Jestem po trzecim zabiegu usuwania owłosienia na łydkach laserem Vectus, Przyznaję że jestem bardzo miło zaskoczona. Włosów na moje oko zostało juz ok 20%. Ja zabieg wykonuję w Esthetic spa na Chłodnej w Warszawie. Polecam.

Depilacja laserowa ogólnie nie jest bolesna (aż tak bardzo), ale też zależy to od tego jaką okolicę poddaje się zabiegowi. Bikini na pewno bardziej mnie bolało od np. pach, ale nadal jest to do zniesienia, zwłaszcza, że nie trwa to długo. Tak swoją drogą to jak chce się być pięknym to czasami trzeba troszkę pocierpieć.

Gość gość09
Czy vectus jest lepszy od light sheera? Jak wyglądają efekty?Gdzie najlepiej zrobić w warszawie vectusa?

Gość Ola777
Boli jak cholera!! Mam porownanie z innymi laserami i boli baardzo ale efekt jest super! Po pierwszym zabiegu widze juz bardzo duza roznice!

Gość gość
Słyszałam, że jesień to dobry czas żeby zrobić depilację laserową, bo skóra już nie jest narażona na słońce:) Jestem pod drugim zabiegu w klinice na Bukowińskiej w Warszawie i myślę, że 70% włosków już nie widać. Skorzystałam z tej oferty epilacji Vectus: http://estivance.pl/zabiegi/kosmetologia-2/epilacja-laserowa/

Gość gosc4321
Jezeli chodzi o Vectus to w Warszawie znalazlam tylko jedna klinike gdzie maja dozywotnia gwarancje. mam jasne wlosy wiec taka promocja jest dla mnie zbawieniem. Nie musze sie martwic ile zabiegow bedzie potrzebnych do pozbycia sie zuplnie wlosow. Place raz i chodze ile chce. podslylam link : http://angelfactory.pl/cennik/

Gość gość
W zimie depilacja jest najbardziej wskazana, bo chodzi o to żeby nie wystawiać skóry na słońce :) Sama zdecydowałam się niedawno na ten zabieg, robiłam kilka podejść w Esthetic SPA na Chłodnej.

Gość gość
Jestem własnie po pierwszym zabiegu na brodę. Na koncie fb będę wrzucała zdjęcia co i jak się goi. Zapraszam. Katrin Benoit Jeśli chodzi o bolesność- nastawiałam się na zabieg bez bólu- no cóż... myślałam że faktycznie nic nie poczuję a tutaj bardzo szczypało, do tego przez ponad dwie godziny strasznie piekło :( Do tego zaraz po zabiegu miałam straszne czarne kropy na brodzie, dzisiaj (1 dzień po zabiegu) mam strupy:(

Gość gość
Robiłam niedawno depilację łydek w Klinice Urody i Pięknej Sylwetki. Kilka zabiegów i nie mam już tych ciemnych i grubych włosków. Nawet na udach takich nie miałam :/

Gość gość
Hej, ja robiłam depilację w studio Cosmetix u p. Agnieszki. Efekty są super, w końcu nie muszę golić nóg, co zawsze powodowało u mnie podrażnienia, krostki zwłaszcza na udach i w okolicach bikini - no i wrastające włoski to też już przeszłość :) Być może zabieg wydaje się drogi, ale po pierwsze - ja wybrałam profesjonalne studio Cosmetix i profesjonalistkę z wieloletnim doświadczeniem, p. Agnieszkę, a po drugie - cenę zawsze można ponegocjować, a decydując się na pakiet i całą serię wychodzi taniej. A przynajmniej mam pewność, że jestem w dobrych rękach, np. na zabieg z jakiegoś grupona itp., chyba bym się nie zdecydowała.

Gość gość
nie kojarzę za bardzo. na bezbolesną depilację to zawsze się do drlegrand.pl umawiam, bo mają profesjonalny i nowoczesny laser do tych zabiegów. Efekt się trzyma bardzo ładnie i długo.

Gość gość
Rok temu robiłam depilację laserowa w klinice urody na Bolkowskiej 2A na Bemowie. Bardzo fajne miejsce, zabieg bezbolesny, 4 sesje i było po wszystkim. Mam spokój do dzisiaj. Teraz chodzę do nich na endermologię, bo za chwilę zrobi się , a po zimie cellulit znowu dał o sobie znać.

Gość gość
Ja robiłam brodę vectusem i bardzo bolało. Nie wiem co jest ale mam całą czarna brodę w kropkach a są 2 dni po zabiegu broda jest chropowata i nie kryje to nawet najlepszy fluid czy korektor. Jestem załamana bo chodzę do pracy nie wiem co robić. DZWONIŁAM DO SALONU GDZIE ROBILI MI TO TO PONOĆ MA TAK BYĆ I DOPIERO PO 2 TYG WŁOS WYPADA.

Bo z tym bólem to jest różnie... Ja jak robiłam wąsik laserem w http://www.esteti-med.pl to mnie nie bolało. Raczej było to takie szczypanie, ale znośne. Wszystko jest kwestią wytrzymałości człowieka i rejonu, w którym się robi zabieg. No i od sprzętu, bo jak głowica ma dobre chłodzenie to też jest bardziej znośne. Tak czy siak, ja nawet pomimo jakiegoś dyskomfortu wolałabym się zdecydować na laser niż się męczyć.