Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina _kkk

DEPILACJA LASEROWA BEZ BÓLU ???!!! VECTUS

Polecane posty

Gość Sandraaa81
Depilacja laserowa nie musi być bolesna, naprawdę. Miałam depilację pięć lat temu i płakałam z bólu. Byłam pewna, że nie dam się namówić ponownie, wrażenie były zbyt przykre. Znajoma namówiła mnie jednak na wizytę w estetica w Krakowie i spróbowałam light sheer duet. Podczas depilacji znieczulają skórę zimnym nawiewem, dzięki temu nie odczuwa się bólu. Miałam już dwa zabiegi i nie myślę z przerażeniem o następnych:)

Gość gość
Przedwczoraj zaczęłam serię zabiegów Vectus na pachy. Jeszcze zanim wyjadę na urlop we wrześniu to skończę zabiegi w Estivance :)

Gość Marysia 87
Chce wszystkim powiedziec jaka jest prawda bylam w 2 salonach 7 razy vectus bikini glebokie po 2 miesiacach odroslo 95%uda zniknelo moze 2 %lydki odroslo 50 % wczesniej depilowalam sie depilatorem i woskiem mialam mniej wlosow i byly ciensze niz teraz jestem zniesmaczona ponad 5000 zl w bloto zachowywalam wszystkie zalecenia jestem blada i wlosy ciemne poszlam bo byl klopot z wrastajacymi wlosami troche sie goi ale te co byly pod skora tez robia rany dalej jestem wsciekla !!!!na forach klamia wyslannicy salonow strata pieniedzy chyba ze stac kogos wydawac po 800 zl za sesje pelna bolu bo to nieprawda ze nie boli a mam wysoki prog bolu zastanowcie sie dziewczyny to jest naciaganie wybieram sie na 8 zabieg ale tylko chyba na lydki bo reszta to kit

Gość Karina788990
Oj Marysia to mnie przestraszyłaś bo ja z góry już umówiłam zabiegi. To niewiarygodne że aż 95 % Ci odrosło, kurcze tak nie może być ; / oszustwo w biały dzień.. Co do bólu boli strasznie, wąsik broda, mam grubsze włosy jasną skórę, nie mogłam znieść, to jak wbijanie rozrzażonych igieł w skóre, straszne. Mam chociaż nadzieję że u mnie będzie efekt. Zastanawiałam się jeszcze czy to może jest tak że póki aparat był nowy to działał a po kilku latach traci na jakości i już dobrze nie usuwa włosów.

Gość Karina7889
I też wiele wpisów tutaj mi zalatuje kryptoreklamom

Gość gość
Myślę, że warto przeczytać wszystko przed zabiegiem i porozmawiać z osobą, która będzie wykonywała zabieg. Tutaj macie info o działaniu lasera, wskazaniach, przeciwwskazaniach etc http://bently.com.pl/zabiegi/depilacja-laserowa/ Ja natomiast choruję na PCO - więc owłosienie na twarzy jest dla mnie bardzo problematyczne. Pani która ma wykonywać u mnie zabieg - mówiła, że mam się nastawić na 8 zabiegów. Czy którakolwiek z dziewczyn ma doświadczenie czy rzeczywiście aż tak dużo zabiegów trzeba zrobić? Wiadomo - w pakiecie taniej - więc może powinnam zdecydować się na pakiet. A co jeśli po 5 będzie ok?

Gość gość
Ja polecam kupić własny laser. Będziemy mogli robić to sami i na pewno wyjdzie nas to dużo taniej niż na kosztownych zabiegach. Lasery do depilacji wysokiej jakości można kupić tutaj: http://nplink.net/3sJci2Nz

Gość MiłMoja
Witaj, , zabieg depilacji laserowej jest bezbolesny i bezpieczny tutaj masz film z zabiegiem depilacji https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena zabiegu nie jest najważniejsza laser laserowi nie równy , polecam poczytać o różnicach między laserami Vectus i lightsheer

Gość Kinia 333
! Mam ogromny problem z nogami. Mam same krosty, a potem blizny. Zaczęłam zastanawiać się nad depilacja laserową, w necie znalazłam informacje, że jest kilka laserów do depilacji. Czy któraś z Was miała robiona depilację laserową Palomarem Vectusem, czytałam o nim trochę tutaj http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Gość Juta 28
Najlepsza jest natrualna depilacja Od ponad dwóch lat stosuję depilację cukrową. Pasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Najpierw kupowałam gotową pastę cukrową, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Jula 28
Naturalne metody są najlepsze Od wielu lat stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam problemu z podrażnieniami. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Marcix 30
Moja przyjaciółka zdecydowała się na depilację laserem, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Bez bólu i podrażnień.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość TrustMe 27
Moja koleżanka miała depilację laserową, o ile pamiętam, to szukała lasera Palomar Vectus . Jest ogromnie zaskoczona. Sama byłam zaszokowana ostatecznym rezultatem. Po jednej sesji widać było efekty działania lasera. To był świetny wybór. W ogóle nie czuła bólu. Super skutek. Jeżeli macie dylemat czy warto zdecydować się na depilację laserową, to w 100% mówię - tak warto. www.eportal.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/

Gość Mrowka 23
Zobaczcie przez przypadek znalazłam fajną wyszukiwarkę salonów z zabiegami depilacji laserowej. Jest możliwość wyszukiwania po miast. Nic trudnego. Trzeba tylko wybrać miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzięki temu znaleźć gabinet kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej.

Gość Mother 24
Koleżanka wysłała mi link interesującą stronę o wszystkim metodach depilacji http://depilacja24.pl Może was zainteresuje. Zaciekawiło mnie, że jest tyle sposobów depilacji. Od zawsze używałam zwykłych maszynek. Ale zaciekawiła mnie depilacja laserowa. zastanawiam się jak podziała laser do depilacji na tatuaż , ktoś wie?

Gość MoniaGienia9
Miałam depilacją laserową (całą serię) wykonaną w estetica w Krakowie na sławkowskiej metodą light sheer duet. Odczucia jak najbardziej oka - praktycznie bezbolesny zabieg, odczuwalny ale to wszystko. Znieczulali moją skórę chłodnym nawiewem, może dlatego no i z pewnością ten laser nie styka się bezpośrednio ze skóra i końcówka lasera jest duża więc sam zabieg trwa krótko. W każdym razie nie ma czego się bać.

Gość gość
Ja również dołączę do osób niezadowolonych z depilacji laserem Vectus, uważam to za oszustwo- wydałam mnóstwo pieniędzy (całe nogi, pachy , bikini głębokie), a włosów mam może 40 procent mniej i nie wiadomo jeszcze, czy te nie odrosną. Nie jest to warte takich pieniędzy ,ani bólu. Tak, ból nie do zniesienia , oczywiście pierwszy raz nie boli, bo parametry są ustawione na niskie, potem można z tego bólu płakać.

Gość gość
Dobry nowoczesny laser oraz wykwalifikowani pracownicy z doswiadczeniem to super efekty i brak bolu.. Ja akurat depilowalam nogi w Warszawie u Mirackiego http://klinikamiracki.pl/zabiegi/depilacja-laserowa/ i nie wyobrazam sobie lepszej opieki i efektow niz te ktore uzyskalam

Gość KosmetologKarolina
Depilacja laserem vectus jest zdecydowanie najprzyjemniejsza ze wszystkich poprzednich sprzętów do depilacji! oczywiście istotnym elementem jest tutaj dobór odpowiedniej kliniki, która te zabiegi wykonuje ponieważ często ludzie robią to nieumiejętnie! Polecam zabiegi w Clinica Cosmetologica!!

Gość Pati35

ja korzystałam z bezbolesnej depilacji laserowej laserem light sheer. Jestem bardzo zadowolona z efektów depilacji tym laserem. 6 zabiegów łącznie zrobiłam na bikini i to wystarczyło. Polecam salon Laser Delux w Lublinie  https://www.laserdelux.pl/lublin/depilacja-laserowa

Gość Sylka

Mnie nie bolało w ogóle. I super efekty! Robiłam już jakiś czas temu w estell u Magdaleny Nowosielskiej i do dzisiaj spokój z owłosieniem! Dopiero teraz zobaczyłam ile czasu na to traciłam. Plus jaki komfort - nie trzeba przed kazdym spotkaniem czy wyjsciem się zastanawiać czy trzeba się golić czy nie. Polecam!

Gość Dorota
Dnia 11.04.2013 o 13:21, Gość karolina _kkk napisał:

Jestem po zabiegu vectus, ktory okazal sie bezbolesny a bardzo skuteczny, natomiast po samym zabiegu nie bylam pewno czy tak zadziala jak bym chciala....skoro nie bolalo... zaczynam watek o vectusie dla tych ktore byly tak samo niepewne co ja, zeby byly spokojne bo nie musi bolec zeby dzialalo. piszecie o okladach po zabiegach, tabletkach i emlach to jakas masakra co dostajemy za takie pieniadze jakie placimy za depilacje a czesto bolaca i nie przynoszaca efektow!!!

Słuchajcie! Mogę polecić Salon Depilacji ,,Laserowej Zgoła Włoski’’ z Łodzi. Mam niski próg bólu, a tu beztresowo, miło i cenowo super. Mają fajne rabaty okolicznościowe. Ja skorzystałam ze zniżki na Dzień Kobiet. Dziękuję personelowi za super efekt i polecam wszystkim!

Dziewczyny, tu macie link salonu: https://zgolawloski.pl

I widzę, że mają promkę - minus 25% na pierwszy zabieg!;)

UWAGA! Na hasło DR01 macie 10% rabatu!

Gość kasia
Dnia 2.05.2018 o 12:59, Gość MoniaGienia9 napisał:

Miałam depilacją laserową (całą serię) wykonaną w estetica w Krakowie na sławkowskiej metodą light sheer duet. Odczucia jak najbardziej oka - praktycznie bezbolesny zabieg, odczuwalny ale to wszystko. Znieczulali moją skórę chłodnym nawiewem, może dlatego no i z pewnością ten laser nie styka się bezpośrednio ze skóra i końcówka lasera jest duża więc sam zabieg trwa krótko. W każdym razie nie ma czego się bać.

boli jak diabli! pierwsze dwa zabiegi luz, a potem wyłam z bólu mimo emlii...

Gość marzenna9

Zabieg depilacji jest przyjemny,  pamiętać należy, że  laser laserowi nie równy , polecam poczytać o różnicy między laserami Vectus i lightsheer. Ja miałam zabiegi robione vectusem w depicare.pl i na prawdę efekt jest extra, cieszę się bardzo, że zdecydowałam się na to. Jest to ogromna wygoda. Jestem już umówiona na pierwszą wizytę na bikini 🙂