Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartholinka :(

Brak okresu i ciemne plamienia po antybiotyku a ciąża

Polecane posty

Witam, spóźnia mi się okres.Ostatnią miesiączkę miałam 3 marca ( początek). Mam cykle po 30-31 dni. Miesiączka trwa 5-7dni. W tym cyklu współżyłam 4 i 21 marca. Zabezpieczaliśmy się jedynie prezerwatywami, ale do niczego nie doszło wewnątrz.Jeszcze w tym czasie miałam zapalenie gruczołu bartholiniego i przyjmowałam antybiotyk dokładnie 11-13. Zazwyczaj mam regularne miesiączki, chociaż zdarzały się miesiące, że mi się spóźniał np tydzień ( przez stres). w międzyczasie miałam lekkie plamienia, tzn po przyjmowaniu antybiotyku to było w czasie 1 dnia. Ale przedwczoraj miałam powtórzoną sytuację- lekkie, brązowe plamienia rano. Potem nic. Dodam, że mam nadżerkę i w ostatnich miesiącach miałam takie ciemniejsze upławy.... Poprzednia miesiączka nie była plamieniem, a nawet napisałabym, że bardzo obfita była w ciągu 2 dni, reszta dni tak normalnie, ale trwała 5 dni. Moje pytanie: co w takiej sytuacji zrobić? Stresuje się bardzo brakiem okresu.

up up

Gość idz do lekarza
jesli masz jakies watpliwosci na forum nikt cie nie wyleczy, mozesz zrobic tez test

A może ktoś miał podobna sytuację z przyjmowaniem tego antybiotyku ?

Skoro sie zabezpieczaliscie,to ciaze mozesz raczej wykluczyc. Najlepiej jak pojdziesz do ginekologa. Skoro masz nadzerke,to byc moze od tego sa te plamienia

Gość aneta19
Nie dostałam okresu od 2 dni okres mam regularnie co 28 dni kochałam się w dni słomę tydzień po okresie ale dzisiaj boli mnie brzuch i pojawiła się jednorazowa jasno brązową wydzielina czy mam się martwić czy cieszyć