Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiśnia PL

Fotoplast - Olsztyn, mieliście do czynienia z tym gościem?

Polecane posty

Gość Wiśnia PL

Tak jak w temacie, rozważam skorzystanie z jego usług, bowiem potrzebuję doświadczonej osoby przy odwzorowaniu wnętrz w formie prezentacji multimedialnej. Jestem spod Mrągowa, niestety nie znam żadnej firmy oferującej takie usługi w pobliżu. Znalazłem jednak w sieci przychylne opinie na temat jego pracy, a sama jego strona www prezentuje się przekonująco. Miał ktoś z nim styczność?

Gość gość
Zobacz sobie www.fotoplast.pl Niedawno miałem możliwość zobaczyć pracę tego Pana. Wykonał multimedialny spacer po sklepie. Powiem Ci, że bardzo dobrej jakości.

Gość mika angelo
Jeśli chodzi o fotoplast to już ktoś miał tego Pana na weselu i na ślubie? Jakiej jakości są jego zdjęcia? Proszę o opinie. :)

Gość koleżka 89
Nie martw się o jakość, bo ta jest bardzo wysoka z resztą przy takim sprzęcie jakim dysponuje ten facet to inna nie może być, w dodatku ma pewną rękę i dobrze robi zdjęcia. Miałem z nim do czynienia i szczerze powiem że warto go zatrudnić.

Gość gość
Trafię do niego na Warszawską, tak? Sam poszukuję profesjonalisty do prezentacji swojego sklepu.

Gość JagodaOLN
Tak, na Warszawską 73. Ja wolałabym napisać mejla albo telefonicznie się skontaktować.