Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z nienacka

Mam problem! proszę o opinie

Polecane posty

Gość z nienacka

Czesc, nazywam się Marek, sprawa ktora chcialbym przedstawic wyglada nastepujaco, od 2 tygodni moja konkubina planowala wyjazd do swojej rodziny ze mna mianowicie do swojej siostry i faceta, przez caly ten czas bylem neutralny co do tego wyjazdu, dlatego, ze otoz ta siostra ma swoje za uszami w stosunku do mnie, caly czas szkodzila na każdy sposob, dlatego nie bardzo mi sie usmiechalo do niej jechac i z nia przebywac, mielismy juz wyjechac do niej nie raz, juz z 2 razy, i to sama moja konkubina powiedziala, ze lepiej jakbysmy nie jechali do niej bo sie znow zaczna tam jakies intrygi i sie skłocimy, mowie dobra i racja, ale niedawno jej siotra odwiedzila nas i zaprezentowala swoją "FAŁSZYWĄ TWARZ" wobec mnie, stuczne gadki i usmieszki, to widac czlowiek czuje, ja ja tylko i wylacznie tolerowalem ze spokojem, ze wzgledu na to ze jest to jej siostra, ale teraz sprawa sie skomplikowala, moja konkubina nagle chce do niej bardzo jechac i twierdzi ze nic sie by nie stalo, no moze i nie, ale sama mi przedwczoraj powiedziala, ze znow jej siostra na mnie cos powiedziala, wiec ochota na owy wyjazd mi juz całkowicie przeszła, i jej wczoraj powiedzialem, ze ja niestety nie mam ochoty nigdzie do niej jechać, i powiedzialem, ze mam nadzieje, ze Ty też bezemnie sama nie pojedziesz, to duzo km, i balbym sie ją puszczac na taka trase samą z dzieckiem, takze jej powiedzialem, ze albo jestesmy razem i robimy wszystko razem, albo osobno, mowie jej ze mozemy pojechac gdziekolwiek indziej, nie ze w ogole nie mam zamiaru sie ruszac, ze jestem otwarty na kazda propozycje byleby nie do jej siostry, i jej wprost powiedzialem, ze jezeli pojedzie sama do niej a ja zostane, to juz zostanie SAMA, powiedziala, ze moge jechac i udawac ze wszystko jest ok, dla niej, no udawac, ja nie mam zamiaru tracic czasu wolnego i udawac ze wszystko jest ok, jak nie jest, pozatym zle bardzo bym się czuł, wiedzac ze to wszystko jest szcztuczne. Wiec moje pytanie jest takie, czy jeżeli ona liczy się z moim zdaniem i mnie rozumie, to czy powinna zostać ze mną? czy też moze sobie jechać sama nie patrząć na moją prosbe o to zeby nie jechała tam, a zostala ze mna. jak wy tą sprawe widzicie? czy jak pojedzie sama, to czyli naprawde jej na mnie nie zalezy i nie liczy sie z moim zdaniem i tą calą sytuacją?? Pozdrawiam serdecznie

Gość stdyfuvghbjlnm
i jeszcze wyprodukuj 3 takie same problem bedzie rozwiazany

Gość Over Lord
lecz sie konkubinatorze