Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka83

Kudowa Zdrój czy warto się wybrać?

Polecane posty

Gość Ewka83

Witam jak w temacie chcę jechać z mężem i 5 letnim dzieckiem czy wg was warto? Może macie jakieś fajne miejsca?

Gość pogromca jeleni...
nie wiem

Ja byłam i polecam. Warto zatrzymać się w samym centrum, a wiec w Adam Hotel & Spa ( www.adamspa.pl ) Poleciła mi go koleżanka i miala racje, jest rewelacyjnie. Jedzenie pyszne, obsluga niczego sobie. Możecie mi zazdroscic bo juz pod koniec sierpnia znow sie do nich wybieram. :D Co do samej Kudowy fajną atrakcją dla dzieci jest muzeum zabawek . Jest wiele szlakow górskich do pokonania.

Gość gość
naszym zdaniem warto i to zdecydowanie :P zazwyczaj raz w roku przynajmniej na weekend odwiedzamy te okolice :P jeśli chodzi o noclegi, to najlepsza opcja to Verde Montana - najnowocześniejszy hotel w okolicy z parkiem wodnym i tego typu atrakcjami ;)

Gość gość
Mi tam się okropnie..... PODOBAŁO. Naprawdę magiczne miejsca, nie dziwię się, że tak wiele osób tam uczęszcza. Tutaj masz artykuł http://hotel-welski.pl/uroki-sanatorium-w-kudowie-zdroj/ przeczytaj sobie o tych wszystkich miejscach to sama stwierdzisz, że lepszego miejsca nie ma :)

Gość Werka993
Powiem Wam, że góry stołowe są świetne, mają swój urok, a już zwłaszcza jesienią. Ja co rok wybieram się tam, do hotelu Verde Montana, bo to doskonałe miejsce na wypoczynek,ja uwielbiam ich strefę SPA, mają ciekawe masaże w ofercie, a do tego ceny za usługi nie są tak bardzo wygórowane. Także jeśli chodzi o Kudowę Zdrój to tak warto!

Gość GOŚĆ500

ja natomiast odradzam przechadzek późnym wieczorem, szczególnie kolo stacji Shell, gdzie miejscowa inteligencja nabywa alkohol i drze pyski na całą okolicę. Szczerze mówiąc dziwię się pracownikom (bo chyba nie funkcjonariuszom) pobliskiego komisariatu. Darcie z penością słychać, ale łatwiej zdybać dziadka na pasach niż zwrócić uwagę grupce piajanych osób, bo ktos może oddać, Powinni dokładnie zamknąć drzwi komisariatu bo im jeszcze ktoś spuści manto. 

Gość marders

Świetny nocleg w http://villavenus.pl/