Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mnie cieszy

co was w zyciu cieszy?

Polecane posty

Gość co mnie cieszy

Mnie cieszy dziecko, chwilą wolnego,dobra książka,czyste mieszkanie,zakupy,wypad do kina,kawa,oszczędzanie...

Gość Wypłata meza :D
:classic_cool:

Gość badziew ale..
slonce, nadchodzaca wiosna, dobra kawa, spacer, przytulenie sie dziecka, przytulenie sie meza, smaczne jedzenie, drink ze znajomymi, zakupy, muzyka ktora przynosi wspomnienia... o nawet sie troche uzbieralo :P

Gość a2+b2=c2
wszystko, od pierdól po istotne rzeczy:P

Mnie wczoraj ucieszyło jak PSG wbiło bramkę. :D Ale tak serio, to udało mi się wypracować w sobie umiejętnośc cieszenia się drobiazgami. Cieszy mnie, kiedy jadę do pracy i widzę słońce wyłaniające się zza mgły, oszronione czy przysypane śniegiem drzewa (ale nie w kwietniu), zmieniajaca sie przyrodę.

Cieszy mnie błogi spokój i osiągniety cel jaki sobie w kazdym dniu stawiam. Jeśli idzie coś nie tak ,lub ktos stoi na przeszkodzie,wtedy pocieszona nie jestem

i jeszcze cieszy mnie, jak syn zagra fajnie piłkę, ma dobre oceny, powie coś mądrego, przytuli się, pokaże, ze mnie kocha. I jak rano kot z mruczeniem dopomina się o głaskanie :)

Gość kassiiia mamuniiaa
dzieci, mąż, własne mieszkanie, fajna bluzka dopiero co kupiona, dobra figura, ładne włosy, książka, dobry, zdrowy obiad, czyste mieszkanie, wyprasowane pranie :)

taki zapach świeżo skoszonej łąki, albo rozgrzanego asfaltu po burzy - faktycznie cieszy;) mnie cieszy kazdy słoneczny dzień, kawa z ciastkiem, które nie idzie w biodra;), fakt, że może się uda pobyć trochę w tym roku w moim ukochanym srumieście, że syn się dostał do bdb szkoły i że wiosna idzie, więc może wreszcie ta niedobra passa się skończy

Gość co mnie cieszy
A właśnie,a mnie jeszcze nadchodzaca wiosna,załatwione zaległe sprawy,truskawki z makaronem

Gość 090-0
rodzina :)

Gość Pancerna Morda
JEDZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wintermute in orange
slonce i cieplo; mala ilosc roboty w pracy :P dobra: kawa i ksiazka; moj maz, sympatyczni ludzie ktorych spotykam w pracy, czerwone slodkie wino, spokoj, gwiazdy, moje koty, wycieczki z mezem i pstrykanie fotek;