Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu ja.

zestaw ubranek dla chlopca 0-6 mies. super!

Polecane posty

Gość kassiiia mamuniiaa
niepraktyczne bardzo te ubranka, ja takie maluchy to tylko w śpiochy, body, pajacyki ubierałam.

Gość znowu ja.
zapraszam

Gość znowu ja.
dlaczego niepraktyczne? czy kilkumiesięczne niemowle na spacer nie może wyjść ładnie ubrane, tylko w śpioszkach?

Gość kassiiia mamuniiaa
ale takie spodnie na gumie w pasie dla dwu czy trzymiesięcznego dziecka??? podkoszulek też nie używałam tylko body, co by pieluchę trzymało :) krótkie spodenki i czapka zimowa? no nie wiem moze komuś się przyda....

Gość zielona__ciżemka
za 50 zł to w ciuchach sobie kupię dwa razy tyle ubrań i ładniejsze. Nie podobają mi się te ubranka a najbrzydszy to jest ten pierwszy pajac, wygląda jak z lat 60 tych :)

Gość i90ko
super???? nie żartuj! góra 10 zł moze bym za to dała i to z przesyłką gratis :)

Gość streskop1
ubranka ładne, ale drogo je cenisz mimo wszystko..

Gość suruwka
patrząc na cene wyjściową to wychodzi 5 zł za szt (jeśli dodać przesyłka) wg mnie drogo jak na takie małe ciuchy, takich w ciuchlandach jest multum po 2, 3 zł. a cena kup teraz to juz w ogóle z kosmosu.

Gość znowu ja.
zapraszam

sorry, ze to napisze ale ubranka bardzo niepraktyczne. Kto ma dzieci ten wie , ze do 6m to dziecko sie ubiera w pajacyki, spiosszki, kaftaniki itp anie dzinsy wymyslilas. A zestaw ubran podjrzewam, ze jest z ciucholandu :(

Gość 87u8i
jagoda spadaj na bambus!

Gość znowu ja.
zapraszam

Gość znowu ja.
up

Gość paplitos
Ubranka niepraktyczne, mało kto małemu niemowlakowi założy podkoszulek, bo to gołe plecy i luźna pielucha... no, ja czasem zakładałam na długiego bodziaka, ale to ma być na lato! A czapeczka chyba dla picu, polarek na teraz, jak jest wiosna i lato idzie? Poza tym cena kosmiczna, z przesyłką nawet za najmniejszą kwotę jest po prostu drogo. Owszem, dziecko może ładnie wyglądać, ale dla mnie pierwszy pajacyk, sztruksy i polo to jakiś koszmarek.

Gość znowu ja.
up

Gość znowu ja.
zapraszam

Gość znowu ja.
up

Gość 76788
ta zimowa czapka to będzie jak znalazł na teraz :) a sprzedałaś to czarną kurtkę?

Gość do wolnej obserwatorki
a ty to już przegięłaś z tą ceną kup teraz!!! ubranka ładne ale góra 30 zł bym dała. dlaczego tek kurier taki drogi??? ja ostatnio wysyłałam fotelik samochodowy kurierem i zapłąciłam 21 zł!!! za 18 kg! a ty 35 zł za 5 ubranek. kobieto jak ktos ma tyle kasy to sobie pojdzie do sklepu kupić nowe ubranai a nie bedzie szukał na allegro używanych.

Gość vkbkhk
Autorko, sorry ale to co proponujesz jest bez sensu zgadzam się z wypowiedziami wyżej.

Gość znowu ja.
konczy sie aukcja zapraszam.

Gość aaaa on ma racje
ciuchy wygladaja na zuzyte.Wyglada tak jakbys je zadarmo dostala od kogos z uk i teraz po kolejnym uzytku sprzedajesz.Jak moje dziecko bylo takie male to ciuszki wygladaly jak nowe po uzytku.A tym bardzie Next ma solidne ciuchy i zeby tak wygladaly (porozciagane,kolor wyprany) to musialy byc ciorane co najmniej przez 2 -ke dzieci.W takim stanie ciuchy to wstyd sprzedawac a juz nie mowie za takie pieniadze.Takie rzeczy to tylko za symboliczna czekolade mozna oddac :)