Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mama 22

samotna 22 letnia mama? jest taka?

Polecane posty

Gość samotna mama 22

hej czy jest tu jakas samotna mama w tym samym wieku co ja??z chcecia porozmawiam...

Gość samotna mama 22
jak sobie radzisz? skad jestes?

Gość samotna mama22
?

Gość Lilylay
Cześć. Ja byłam jednym i drugim teraz mój synek ma prawie 6 lat. Chętnie Pogadam o tym jak było. Chcesz zapytać o coś konkretnego. Śmiało. Odpowiem na każde pytanie. Jak płakałam całą ciążę nocami i jak starałam się być dzielna dla swojego dziecka. A ty jesteś sama z wyboru?

Gość hthrhe
samotne jestescie na wlasne zyczenie. po co nadstawialyscie doopy jakiemus idiocie?

Gość samotna mama 22
Lilylay a mozemy porozmawiac nie wiem na gg ? bo tutaj zapewne nas zjedza

Gość Zjadą was tutaj te idealne
Bo tu chamstwo samo. Ja jestem młodą mamą,ale nie samotną. Tylko,że z szacunkiem czego tutaj brakuje.

Nie napiszę publicznie skąd jestem, bo już na kafeteri podałam tyle danych, że łatwo byłoby osobom z mojego miasta mnie zidentyfikować (mimo, że duże miasto). Ojciec dziecka nie żyje. Najpierw go pochowałam (zginął w wypadku), 2 tyg później dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Pomagają mi moi rodzice. Radzę sobię dobrze. Tylko nie wiem co mam powiedzieć dziecku jak spyta się o ojca. Na razie mały ma 2 miesiące. Jak ty sobie radzisz?

Gość samotna mama 22
marcowamamuska- jestem w szoku! spotkalo Cie cos bardzo strasznego szczerze wspolczuje... nie przeraza Cie mysl ze zostalas ze wszytskim sama? bo ja do tej pory nie potrafie zrozumiec niektorych rzeczy..

Przeraża mnie, ale na szczęście mam duże wsparcie od moich rodziców, którzy są zakochani we wnuku i próbują zrozumieć co czuję (piszę, że próbują, bo sami mówią, że nie są w stanie zrozumieć tego co przeżyłam,[ może dokładnie nie wiadomo o co chodzi, bo nie napiszę tego na forum]). Wydaje mi się, że radzę sobie dobrze. Najbardziej boję się dnia kiedy dziecko spyta się o ojca. Ty już wiesz co powiesz dziecku? Masz córeczkę czy synka? W jakim wieku jest?

Gość samotna mama 22
wydaje mi sie ze masz lepsza sytuacje bo wystarczy dziecku powiedziec prawde.. ze tatus jest w niebie.ja mam gorzej bo ten czlowiek moze sie pojawiac raz na 5 lat i w takiej sytuacji to ja dopiero mam prblem z tym co powiedziec dziecku.. mialabys ochote porozmawiac na gg?

Miałabym ochotę ale nie podam numeru publicznie, ale wydaje Ci się, że lepiej powiedzieć prawdę bo do końca nie wiesz jak było. Prywatnie mogę Ci powiedzieć o ojcu dziecka.

Gość samotna mama 22
agus22@onet.com.pl napisz meila na ten adres i tam mozesz podac gg