Gość dona-ta Napisano Kwiecień 11, 2013 Witam dziewczyny. Może wy mi pomożecie, bo już nie wiem co robić. Pokłóciłam się z facetem, zasadniczo kłócimy się dość często. Tym razem poszło o to, że nie napisałam mu, że będę w domu godzinę później, niż mówiłam wcześniej. Bardzo się wkurzył, bo jak stwierdził jestem bierna i nie staram się naprawić tego, co spieprzyłam. Dał mi czas do 19:00 na to, żeby postarać się go udobruchać, bo inaczej wszystko skończone i mogę się już u niego nie pokazywać. Ja nie wiem co robić, próbowałam już wszystkiego, szczerej spokojnej rozmowy, ugotowania mu romantycznej kolacji połączonej z oglądaniem filmów, proponowałam spacer. Tego ostatniego nie chciał, bo stwierdził, że nie będzie się dla mnie ruszał, a to ja mam za nim ganiać i przepraszać. Stwierdził też, że ze mną się nie da rozmawiać, bo wymyślam same głupie tematy. Nie wiem już, co mu będzie pasować, a on tylko krzyczy i coraz bardziej się wkurza. Proszę, powiedzcie, macie jakieś pomysły? Co powinnam zrobić, żeby przestał się na mnie gniewać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach