Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pissing kissing

Opinia na temat lizania się na ulicy.

Polecane posty

Gość Sweetlips
A ja tam nie mam nic przeciwko. Niech sie liza. Nie zazdroszcze. Zdarzaly mi sie wieksze wyczyny i jakos noe plonely mi policzki ze wstydu.

ale co ty sobie na tej ulicy lizesz?? dupe??, jajka??, cycki? jak mamy sie wypowiedziec nie znajac konkretow?? poza tym ja juz stary jestem a joga obca mi jest zazdroszcze co prawda umiejetnosci, ale wybacz trenowac nie bede, nie chce mi sie

Gość no o nooo
pocałunek typu 'buziak' jest ok ale lizanie, slimaki, itp sa obrzydliwe...

Gość Sweetlips
Pissing.. Wszystko jest dla ludzi

Gość no o nooo
sikanie o ust!!!????!?!?!? ja pierdziu teraz to naprawde ide rzygac, jadlam obiad:(

Gość Sweetlips
Nie kumam... Co wam to przeszkadza?? Nikt wam nie kazd patrzec

Sweetlips niby tak, chociaż jakby się zastanowić. Jak się w takim razie "liżące" pary powinny zachowywać? W ukryciu, czy epatować, skoro zdania podzielone?

upss jak juz calowanie sie jest obrzydliwe to milego wieczoru wynosze sie oddawac zboczeniom gdzie indziej no wlasnie,!!! na ulice :D

Jak masz ochotę pocałować drugą osobę i ona też tego chce to się zastanawiasz czy ktoś patrzy? Co myśli? Ja nie :) To się nazywa wolność :D

Numero kiedy całują, to całują, ale często też oblizywanie wzajemne jest. I właśnie o to lizanie chodzi. Całusy takie niewinne. Całusy, to wiadomo że nikomu nie przeszkadzają.

Rozumiem muśnięcie w policzek ale takie perwersyjne całowanie to nigdy!!! Na ulicy są dzieci i osoby starsze które również trzeba uszanować. Poza tym dziewczynie na poziomie nie wypada tak robić. Jeśli dziewczyna pochodzi z dobrego domu i ma wartości wie jak zachować się na ulicy.

Gość Sweetlips
No to widocznie nie jestem na poziomie.

Kotka 33 kiedyś inne były normy, teraz inne. Wiadomo, wszystko w ruchu. Czyli Tobie przeszkadza. Ale dlaczego, czy mogłabyś konkretne powody napisać?

Całusy daje się cioci. Nie wiem o jakim lizaniu mówisz, które nie jest pocałunkiem. Po twarzy? Po tyłku? Zlizywanie moczu z ławek? Liże jedna osoba drugą. Całują się obie nawzajem. To wulgarne zniżać pocałunek do czynności fizjologicznej.

Gość miami38@wp.pl
pissing damsko-męski w obie strony,sam miód!!!