Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość septimo

LOCACID 500 oddam gratis

Polecane posty

Gość septimo

Witam, mam otwarty, 30-gramowy, raz użyty LOCACID w żelu, 500 g/g - zostało 3/4. niestety, uczuliło mnie, więc chętnie oddam gratis potrzebującej/emu Monika

Gość septimo
podrażniło kontaktowo. Jestem po dłuuugiej kuracji Acnenorminem, ale dermatolog się uparła, żeby po 2 miesiącach po - kontynuować miejscowo. Po prostu mi skóra sczerwieniała, zapiekła i zeszła.

Gość septimo
nie aż tak ;) to było jak poparzenie

jak uważasz, ja miałam tak przez bardzo długi okres czasu. jak przesadzałam to twarz bolała mnie tak że przy nakładaniu podkładu, czy nawet kremu płakałam ;)

Gość septimo
a w jakim celu używałaś? ja by się nigdy tak nie skatowała; wystarczyło mi to pierwsze podejście, dermatolog była w szoku.

w celu pozbycia się z twarzy niespodzianek. poza tym retiniody (nie pochodne jak adapalen, tylko prawdziwe jak treonina) są jednym z najlepszych środków opóźniających starzenie się skóry. takiego stężenia, a zarazem skuteczności) nie znajdziesz w żadnym kremie. każda maść z witaminą A ma za zadanie złuszczać naskórek, aby zapobiec powstawaniu zaskórniaków (i pryszczy które się z nich tworzą). może nakładałaś za dużo na raz? za często?

Gość Zumegva
Czy Twoja oferta jest nadal aktualna? ;)