Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjaciel potrzebny od zaraz

Czy mozliwa jest przyjazn z bylym kochankiem?

Polecane posty

nie ma opcji zaniechać seksualnych kontaktów z osobą z którą takowe się utrzymywało 😴 nie ma opcji przyjaźni damsko-męskiej bez seksu, chyba, że jedna ze stron jest homo lub aseksualna 🖐️

Ma zone, ja jestem sama ale co to ma do tego? Chce ulozyc sobie zycie na nowo a sex z nim mi to utrudnia.

Gość chyba że były
to zonaty kochanek,jesli tak,to pewnie jest na muszce u żony, facet nie chce a taka nie rozumie,ze to już koniec

Poza tym nie chce sie juz wtracac miedzy niego a jego zone. On chcial byc ze mna, ale nie chce by zone dla mnie zostawil. Dobrze sie rozumiemy, ale ja nie chce zwiazku. Uwielbiama w nim nie to ze byl kochankiem a przyjacielem.

Gość rurkaaa
na sile probujesz zatrzymac kolesia ide o zaklad ze ma inna aty sie ludzisz jak glupia ze moze kiedys bedzie z toba zenada

Halo?!? Czy ktos tu ma proplemy ze zrozumieniem tego co pisze?

Gość chyba że były
skoro ma żonę to na co liczysz? na przyjażn? czułam to .... pokaz mi żonę która będzie tolerować spotkania z jakąś babą,a tym bardziej z byłą kochanicą weż sie odwal od niego,nie wpeirdalaj się w czyjeś życie

Gość a ja podobne mam pytanie
tez chce zakonczyc seks i tez sie zastanawiam czy on to zrozumie Deklaruje sie, ze jest mi przyjacielem. A seksu nie chce, bo sie zakochalam, a on nie :) I nie wiem czy kontynuowac zwykla znajomosc czy calkiem sobie dac spokoj :(

W sumie dowiedzialam sie tego czego chcialam. Nie zakladalam tematu o tym kto kogo rzucil, kto sie komu narzuca, ale najwyrazniej niektorzy maja problem z czytaniem. Dobranoc 🖐️

Gość niemożliwa ta baba
ty jestęe ścierwem który chce spotykać się z żonatym facetem niech wreszcie cie jego żona dopadnie to wtedy zrozumiesz,czy ona sobie tego życzy

Gość trzymajcie mnie ludzie
problem z czytaniem? na odległość czuć kurwisko,mało ciebie wyruchał? mało wydoiłaś? a gdzie ty masz męża kurwiszonie?

Gość som jajka somajka
komus zaraz zylka peknie:D:D:D

Gość kochanica jak trzeba
Porzucone zdesperowane zony sie odezwaly :D Nie umiecie dobrze dawac to wasi mezowie znajduja sobie cos lepszego. Smieja sie z was za waszymi plecami.

Gość hejdjdhdhddkdj
przepocone stare rury,z zaniedbanym cialem,cycki do pasa,lod ble,w pupe ble.same sie prosicie o to zeby maz nosil na fiucie pachnaca,zgrabda i madra kochanke :D

Gość a kto maodobne
kobietki :) po jakim czasie romansu można zacząć faceta lekko naciskać zeby odszedl od swojej kobiety? ja mam kochanka ktory ma dziewczyne (nie mieszkaja razem, jak to sie mowi chodza ze soba) on 35 ona 30, ja 31 :) Znamy sie rok i od pewnego czasu sypiamy ze soba (dokladnie 3 razy byl seks - niesamowity:D) Podniecam go, chodzi nakrecony, interesuje sie moimi prawami, chce mi pomagac itd Co zrobic zeby go miec dla siebie ?

Gość ohohoh wyszło szydło z worka
nosil na fiucie ? a nie mowilam,ze to kurwa? szlag cię trafia że byly kochaś zmądrzał,na pewno nic nie masz we łbie skoro tylko fiuta o fiucie mowisz,nie zadaję sie z takim łajnem dobrze ci suko!!!!!

Gość do hejdjdhdhddkdj
poziom chyba po specjalnej,po prostu wywloka jeśli jestes tym koślawym karakanem to masz pozmiatane będziesz miala na karku jego żonę!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do starej rury
myślę że to pijaczka,i dupodajka