Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta ciekawa

czy ktos Was tez tak ma?

Polecane posty

Gość kobieta ciekawa

Jak to jest z Wami Panowie? Potraficie tak tesknic za kobieta, ze lzy naplywaja Wam do oczu, a glos sie lamie?

Gość w_o_j_t_a_s_b_l_o_n_d
tylko za mama :(

Gość kobieta ciekawa
mnie cos takiego spotkalo. Zadzwonil do mnie i slyszalam jak glos mu sie lamal. Chcial sie umowic na spotkanie w sprawie projektu. Jak powiedzialam ze mozemy sie spotkac, bo bedzie mi pasowac w ten akurat dzien, to od razu uslyszalam, ze jego glos stal sie radosniejszy

Gość kobieta ciekawa
ja za moim fagasem tęsknię tak bardzo że popuszczam kupe w łóżku

Gość STYRSTYRSTYR
kobieta ciekawa - TAK POTRAFIĘ TAK TĘSKNIĆ I JESTEM FACETEM, JA TEŻ MAM SERCE I UCZUCIA

Gość kobieta ciekawa
podszyw

Gość kobieta ciekawa
kochasz ja bardzo mocno? Do tej pory sie nie spotkalam z czyms takim. zawsze sadzilam ze faceci to tylko potrafia zbajerowac kobiete, a tu taka niesmialosc, wrazliwosc i tesknota, ktora widac

Gość bo tak jest
bajeruja, pogrywaja ich to rajcuje, do tej pory tylko na takich trafiałam. A dlaczego? BO WSZYSCY TACY SA !!!!!!!!

Gość leonardodavinciii
to tylko gra, przeleci cię i będzie na tą sztuczke łapał inną

Gość STYRSTYRSTYR
kobieta ciekawa - są różni ludzie i kobiety i mężczyźni, faceci też mają uczucia są wrażliwi ,też tęsknią zaraz ktoś napisze, że tak nie jest bo jak facet może mieć uczucia. A jednak może!!!

Gość Mój tak ma....
Jest bardzo uczuciowy i wrażliwy. Mimo to jest zaradny. Jednak takich facetów kobiety nie dostrzegają lub skreślają na początku, bo nie cwaniakują jak Ci co przedmiotowo traktują kobiety :( v Zauważyłam, że dla wielu kobiet... Męski facet = cwaniak, podrywacz

Gość kobieta ciekawa
STYRSTYRSTYR - no wlasnie. Ludzie sa rozni. Kraza tylko opinie, ze mezczyzni nie maja uczuc i potem jak sie taki trafi, to nie wiadomo czy to jest szczere czy udawane. Co do mezczyzny, o ktorym pisze, to mam takie wewnetrzne przeczucie, ze to szczere jest. v Moj tak ma - no wlasnie on tez taki jest. W dodatku spokojny i inteligentny. Zadnego w nim cwaniactwa, co tak bardzo w nim uwielbiam

Gość Mój tak ma...
Dowiedz się więcej o jego rodzicach, może jego ojciec też jest taki w porządku wobec matki jak on. Może ma silny kręgosłup moralny? może jest z tych porządnych, znam sporo takich, tyle że często są niezauważalni, bo nie robią wokół siebie takiego szumu jak pewni siebie cwaniacy. v Jednak czas i doświadczenie najwięcej pokazują . "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono" - w pozytywnym sensie. Nie chodzi o kontrolę, ale daj sobie czas na poznanie go, czy czymś aby się nie zdradzi... Oczywiście wstrzymałabym się z łóżkiem...

Gość kobieta ciekawa
Zauważyłam, że jak powiem coś więcej, (np.: napisałam mu kiedyś, że jest wspaniały, że nigdy nikogo takiego nie spotkałam), to on bardziej się otwiera, jest taki bardziej śmielszy - tak jakby odczuwał, że ja go nie odtrącę. Jest taki pewniejszy siebie

Gość noninono
wrażliwy jest

Gość podoszę
podnoszę temat