drago77 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Witam. Odsprzedam dietę, na której schudłem 25 kg w 4 miesiące. Jest w 100% skuteczna! Moja oferta wygląda tak: utrata do 10 kg - 20 zł utrata 10 - 20 kg - 40 zł utrata > 20 kg - 60 zł Mogę również odsprzedać program, w którym będziecie mogli zapisywać swoje wyniki oraz automatycznie generować różne diety. Cena programu to 20 zł. Program odsprzedam tylko tym osobom, które wykupiły któryś z pakietów odchudzania. Oczywiście dla tych osób bezpłatnie będę tworzył nowe diety przez cały okres ich trwania. Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie tutaj albo na gg 7085971. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ida2008 0 Napisano Kwiecień 12, 2013 Ale to wszystko chemia i potem są skutki jojo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drago77 0 Napisano Kwiecień 12, 2013 O jakiej chemii mówisz? Jakie skutki jojo? Na tej diecie obowiązkiem jest trenowanie, więc nie ma mowy o głodzeniu się. A jeżeli nie ma głodzenia, to nie ma efektu jojo. Poza tym składa się ona z 3 faz, w której pierwsza to faza oczyszczająca, druga zbijania tłuszczu, a trzecia utrzymująca wagę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fanka51 Napisano Maj 20, 2013 I co ? kupił ktos ............................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach