Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil24565

Romans z mężatką..

Polecane posty

Gość Kamil24565

Sprawa wygląda następująco... Na początku sporo pisaliśmy.. Pracujemy w tej samej firmie... Inne działy... Te samo miasto... Ona 34.. ja 25.. Zdradził ją mąż.. Robił to przez ok rok.. Szuka we mnie wsparcia ale pragnie mnie.. Chce się ze mną kochać.. CO JA MAM KU@WA ROBIĆ?!

ja uwazam ze zostaw temat, przeciez nadal jest z mezem, nie rozstala sie z nim, on juz jej nie zdradza, po co ci takie bagno

Gość PRZEMYSLAV NIE 22
pisze się KUR­WA, nie KU@WA, naucz się pisać. następnym razem będzie warn

Gość Kamil24565
Sprawa się tak zakręciła.. W sumie racja.. Jak to może się skończyć?

Gość magda_magdganb
ja mam odwrotna sytulacje,nie wiem jak dlugo wytrzymam,Ona ci wprost powiedzila ze sie chce kochac?

Gość magda_magdganb
a jak sie moze skonczyc, pomysl....jak sie zgodzisz to bedzie sex

Gość Kamil24565
Wprost - sms, rozmowa

Gość Kamil24565
No i co z tego jak będzie seks.. Ma męża.. Kręci mnie to strasznie ale.. Sam nie wiem do czego to prowadzi.. Dogadujemy się ale nie chcę z nią być.. Traktuje mnie jak odskocznię..

Przespi sie z toba, bedzie jej przyjemnie, a potem wroci do meza bo przeciez z nim jest. A moze bedzie go nadal zdradzac, a ty bedziesz nadal mial watpliwosci.

Gość magda_magdganb
Wiec znasz odpowiedz do czego to prowadzi, odskocznia, sex, zabawa.mysle ze wczesniej czy pozniej przespisz sie z nia

Gość Kamil24565
Co powinienem zrobić?

Gość zawiedziony1410
jeśli chcesz z nią seks, ale nie chcesz z nią być to jesteś w idealnej sytuacji :D jedyny stratny jest jej mąż, chociaż on też sobie podymał na boku więc wszyscy szczęśliwi...

Gość magda_magdganb
o co co chodzi? Ty nie chcesz z nia byc, ona traktuje cie jak odskocznie, wiec tylko sex

Gość magda_magdganb
jesli cie kreci to na co ty czekasz?ona przeciez nic od ciebie nie chce,no jedynie odskoczni

Gość Kamil24565
Czyli ona podyma.. On podymał.. I wszyscy szczęśliwi? :D Gorzej jak to wyjdzie na światło dzienne..

Gość zawiedziony1410
ona nie powie bo nie głupia, Ty nie powiesz boś nie głupi więc się nikt nie dowie A nawet jak? Takie rzeczy już nikogo nie dziwią. Ale dziwne że nie ma jeszcze w tym temacie jakiejś oburzonej dewotki.

Gość Kamil24565
Hmmm.. i tak to wszystko dziwne

Gość wygląda że
jesteś mądrzejszy od tej babki. To w końcu chcesz ją przelecieć, czy nie? Dobrze, że myślisz o konsekwencjach. Co będzie jak mąż się dowie i co będzie gdybyście wpadli? Mąż sam się łajdaczył, ale na takowe wieści mógłby się wściec i dać Ci po pysku. A jak się zdecydujesz na nią, to uwaćaj, bo jak babka tak Ci mówi, to coś nie tak jest. Prezerwatywę x5 i tabsy anty zażyj :D Teraz prawie wszyscy tak funkcjonuja, że mają kogoś na boku, więc ... co ci wisi ;)