Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chocolat_

Czy to mozliwe ze ciąza?? tabsy

Polecane posty

hej ;) dziewcizyny powiedzcie mi bo juz sama zachodze w glowe, 7 tyg temu wspolzylam ostatni raz. Niecaly tydz po stosunku zaczal bolec mnie brzuch, panika od razu po tyg test - negatywny. Wtedy myslalam ze moze wczesniej wpadlam bo bralam antybiotyki i stosowalam qlaire. Moze ze dwa razy w czasie antybiotyku wspolzylam. Po tescie ustapilo wszystko, wystapilo krwawienie z odstawienia. W nastepnym op. 2 tyg przed krwawieniem znowu ten bol podbrzusza i jakby prawego jajnika w dodatku mialam wrazenie ze mam mdlosci. Znowu test- wyszedl negatywny, krwawienie z odstawienia wystapilo. Stwierdzilam ze odstawie na jakis czas tabsy. No i juz 2 tydz mija jak nie biore i od 3 dni znowu bol brzucha, jakby mnie mdli no i zaczely bolec mnie sutki co nigdy nie wystepowalo. Wiem ze czasem po odstawieniu tak bylo ale wczoraj znowu test robilam i znowu negatywny..a ja sie doszukuje ze moze zle je robie czy co, gadalam z gin to powiedziala ' okres mialas to nie jestes' ale wiadomo ze przy tabsach to jest krwawienie mechaniczne. Nie moge juz normalnie funkcjonowac z tego stresu ze jestem w ciazy schudlam 5 kg :(:(

Gość Bursztynek73
Badanie HCG zrob Za darmo w przychodni . Zeby mniec pewnosc 100% Zrob tez badanie gin bo moga byc miesniaki przy takich bolach lub nadzerka