Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łukasz18

sprawdzenie wierności na facebooku, proszę o powagę!

Polecane posty

Gość łukasz18

Otóż piszę do was w dość nietypowej sprawie. Kocham się w pewnej dziewczynie, która na facebooku ma status 'w związku'. W ostatnich dniach przyznała jednak, że zamierza ze mną być i że zmieni status fejsa na 'wolna'. I zrobiła tak, a przynajmniej tak powiedziała. Jednak spokoju nie daje mi fakt, że jej były ma nadal na swojej stronie napis 'w związku'. Czy to możliwe, aby jedna ze stron usunęła związek z fejsa, a jej były miał nadal 'w związku' na swoim profilu? Proszę o poważne odpowiedzi, bardzo zależy mi na ustaleniu prawdy.

jesli miala status 'w zwiazku z....' (imie i nazwisko) to wtedy jesli zmienia ten status to u tego chlopaka tez powinien sie zmienic ale jesli status byl 'w zwiazku' ale bez wymienienia konkretnej osoby to wtedy moze go zmieniac jak chce ale u jej bylego nadala bedzie taki sam status jak poprzednio dopoki on sam go nie zmieni

Gość niuninuniniin
Tak, może sam sobie dać. tylko nie będzie 'w związku z Kasią' a samo ' w związku'

Gość łukasz18
Dzięki z góry za odpowiedzi. :) Sytuacja wygląda następująco (i piszę tu głównie do @ambersol) - ta dziewczyna PODOBNO usunęła związek (tak jak już pisałem) i na jej stronie tego związku nie ma. Jednak ja naprawdę mam poważne podejrzenia co do tej sytuacji. Jej chłopak (ten PODOBNO były) ma na swoim profilu napisane 'w związku' bez imienia i nazwiska, lecz same 'w związku' i szare serduszko obok. @ambersol - Twoje uwagi naprawdę są pomocne i podejrzewam tak jak Ty, czyli że po jej zmianie, także i jemu powinno usunąć się to 'w związku'. Po prostu podejrzewam, że skłamała, że usunęła, a po prostu ukryła do siebie lub znajomych swój status i wilk syty i owca syta. Szkoda tylko, że nie ma na tyle odwagi, żeby się do tego przyznać. To jest zwykłe tchórzostwo.