Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz_podkarpackie

Moja dziewczyna nie dba o higienę

Polecane posty

Panie i Panowie. Liczę na wasze mniej lub bardziej doraźliwe opinie. moja dziewczyna... kocham ją bardzo, dużo mi pomaga w mojej obecnie dosc ciezkiej sytuacji, jest w kazdej potrzebnej mi chwili. zawsze jest pod telefonem, nigdy nie odmowila mi pomocy, mozna na nią liczyć, slucha się, nie zdradza, jest kulturalna, mila, potrafi zajmowac sie dziećmi (autopsja na przykaladzie pomaganiu innej parze), nie jest jakąś paniusią - potrafi przejsc sie ze mna tu i tam z buta, nie wybrzydza co jakosci jedzenia, cieszy sie małymi rzeczami, nie jest po prostu rozpieszczona nie wiadomo jak i potrafi być przyjacielska i idzie sie z nią dogadac i załatwić nieraz cos jak z dobrym kolegą. stara sie nie wchodzic ze mną w konflikty i znosi moje najgorsze i najperfidniejsze docinki, wyzwiska, podburkiwania, moje stresy, problemy i ogolnie wyrządziłem jej tyle przykrych rzeczy ze inna dawno by mnie zostawila. nawet jak dorpowadzę do łez to akceptuje to. jednak dalej ze mna jest i wiem ze i ona na pewno mnie kocha. kazdorazowa próba zerwania kończyła sie tak ze rzucała mi sie do nóg jak chcialem odejsc i nie dalo rady nawet silą żeby sie jej pozbyc i wyjść. no i co tu na koniec - potrafi dobrze zaspokoić mnie oralnie, ostatnio nawet dowiedziala sie ze od dawna jestes milosnikiem glebokiego gardla i powoli sie uczy jak to wykonywac, dla mnie nawet zgodzila sie na anal bo wiedziala ze to tez lubie, pozwala mi konczyć w ustach i tyłeczku. ehh kazdy ma jakies gorsze dni czy chwile, kazdy jest zroznicowany i dzieją się rozne rzeczy ktore wymuszają różne sytuacje... ale niestety. moja dziewczyna to brudas. jestesmy ze sobą okolo 2 lata. wlosy (nie wiem dlaczego) zawsze sa takie jakby cos ją kopnęło prądem, takie sztywne i napięte, jak mialem inne dziewczyny to az przyjemne bylo sie wtulic w zapaszek suczych wlosków i w nich zasnąć, z nia tak nie jest, nie mam sie nawet ochoty z nią całować, bo po prostu wali jej z busi, albo z płuc bo pali albo jakies gluty z żołądka, jak mowie jej o tym to twierdzi mi ze ja ją oszukuję i probóję poniżac i zaczyna sie awantura, twierdzi ze tapete musi polozyc bo siebie nieakceptuje, spac u niej to cos strasznego zawsze potem smierdzi mi cialo od jej poscieli a ubrania tez smierdzą jakims dymem bo ma cos zwalone w piecyku. ogolnie dziewczyna jest biedna (ja mam troszke bogatszych rodzicow)., ale mimo tego dalej z nią jestem bo bardzo dobrze sie dogadujemy - nawet po kłotniach. nie chcialbym innej dziwczyny za nic ale nie moge scierpiec jej brudasostwa. zawsze kladzie mnostwo tapety. kladzie ją wszędzie. nawet na usta, nie moge sie do niej wogole przytulic ani calowac bo cale ciuchy mam usyfione i dodatkowo zawsze sie tyle tej tapety najjem ze zygac mi sie chce. ja jestem pedantem, wszystko mam poukladane w kostke, zawsze poprane poprasowane , nie nawidze kurzu, smrodów syfów nonstop wietrze pokoj, wszystko myję i ogolnie oceniam sie na b.czystego faceta. chyba ze nigdzie nie wychodze to wiadomo ze kazy czasami sie zaniedba nieraz bylo tak jak zostawala u mnie, ze pod pretekstem sexu w wannie pojdziemy sie do takowej wykąpać. jednak nawet mi nie chcial stanąć jak spłynęła z niej cala tapeta byla taka normalnie czarna woda, wlosy musialem jej wymyc 4 razy i zuzyc na nie naprawde wielką ilość szamponu. zrobilem to bo jak chadzalismy spac to czulem nieraz taki jakby odorek z jej wlosów, skory. wkoncu nie wytrzymalem .umyłem ją całą i byla pachnąca, dalem jej fajne perfumy i kremiki zeby sie ogarnela i bylo jak o tako akceptowalnie nie wiedziala nawet o czyms takim ze jezyk sie myje. przychodzila z naroslą z jedzenia na języku czasami ja już jasno i otwarcie jej mówiłem że jest brudas, nawet nieraz ją wyrzucałem z domu z tego powodu a ona dalej ze mną jest, jak sie ogarne,umyje itd to zawsze jakby na pokaz.potem jest to samo. albo ma ubrania w tapecie czego zabronilem jej juz robić, albo smierdzi jej z buzi,albo nieprzyjemny zapach z piersi z sytków huj wie co to jest, nie wspomnę o pojedyńczych wloskach tu i tam. jestem fetyszystą stóp też i dla mnie zaczela malowac stopy na czerwono i rozowo bo najbardziej lubie te kolory. nie ma najgorszych ale ostatnio wogole sie nimi nie zajmuje. jeszcze kiedys byly normalne, ale teraz dziwnie jej smierddza skarpetki naprawdę czuje juz ogromny niesmak. zdarza sie jej nie ogolic pod pachami czy cos. tak jakby nie rozumiala ze dziewczyna musi to robic co ja mam zrobic? co moze być powodem takiego czegos? skąd ona bierze takie przyklady zeby tak o siebie nie dbac? przeciez caly czas jej tlumacze co ma robic a ona dalej swoje i jeszcze sie burzy ze jak cos jej mówię to jest zlota dziewczyna, jak najbardziej nadająca się do zycia wspolnego, bo umie zadbac dzieci ale za cholerę nie mogę jej nauczyć higieny osobistej. ona jakby nawet nie rozróżnia co jest brudne a co nie. co smierdzące a co nie. i nieraz jeszcze mi wpiera ze cos jest czyste i pachnąc kiedy jasno i wyraźnie czuję smród non stop jest tez na cos chora. zawsze kaszle i prycha. kiedys bylem zdrowszy zanim ją poznalem teraz nonstop a to kaszel a to nieprzyjemna slina ktora non stop musze wypluwać, no masakra. do lekarza prosilem juz kilkukrotnie zeby poszla to znajdywala sobie 1000 wymówek. raz w zyciu udalo mi sie ja naklonic. poza tym miala jakies bóle w brzuchu. tez 1000razy prosilem idź do ginekologa i zmusilem wkoncu i sie okazalo ze ma nadżerkę... ONA JEST ZAJEBISTA TYLKO TEN SYF. 1 jedyna rzecz która mi nie pasuje. ludzie co ja mam zrobić? zostawienie jej to też nie będzie rozwiązanie bo jak mówię jest b.życiową i pomocną dziewczyną

Gość rihha
moze ma grzybka/

Gość wreeeedota
nadżerkę? Kurde debilu , dała ci polizać a tyś jej nadżarł!... a tak naprawde to może pisz książki fantasto..........takie czasy że każda pisanina znajdzie czytelnika :(

przeciez jak ktos nie wierzy to nie musi mi odpisywac. liczę na normalne porady.. Ewa widzę jako jedyna poki co wypowiedziala sie to co ja juz dawno mysle

Gość wreeeedota
Generalnie to ona ci nie odpowiada... tylko trzymasz sie jeje bo znosi twoje odchyły... faktycznie ciężko byłoby znaleść druga taką głupią :( tak więc coś za coś ,,, rano jej smierdzi z ust,,, - hehe a co ty myslałeś że w zyciu jest jak na filmach: oboje sie budzą i od razu buzi ????

Gość rihha
bo faktycznie trudno to uierzyc wiadomo kazdemu sie zdarzy nie zadbac z jakichs przyczyn, ale cały czas...hmmmm, jak rozmowy nic nie dają, to trzeba jakichs mocniejszych argumentów, ultimatum, ze ją zostawisz?

Gość koleś jesteś dnem!:)
stara sie nie wchodzic ze mną w konflikty i znosi moje najgorsze i najperfidniejsze docinki, wyzwiska, podburkiwania, moje stresy, problemy i ogolnie wyrządziłem jej tyle przykrych rzeczy ze inna dawno by mnie zostawila. nawet jak dorpowadzę do łez to akceptuje to. po tych słowach skończyłam czytać. Nie doszłam do części w której opisujesz jaką Twoja kobieta jest brudaską, ale choćby była największym na świecie śmierdzielem to nie Tobie się dziwię, że z nią jesteś, ale jej że jeszcze nie skończyla z takim pacanem:/

Gość moze pogadaj z jej mamą,
czy najlepszą psiapsiółą, może myśli ze sie czepiasez, ale jak ktoś inny jej wytłumaczy to może zrozumie.albo niech jej lekarz wprost powie ze tak dl;ugo nie pociagnie

Gość zafunduj jej jakies zabiegi
SPA czy kosmetyczne, tam ją zawstydzą i nauczą higieny

już nieraz tak było że jej tak mówiłem. ona sie rozplakiwala i jak ta tapeta zaczela jej sciekac i makijaz rozmazywac to przestalem miec pytania. zaczela wycierac to rękawem. wy dziewczyny coś doradzicie na pewno

@ koleś jesteś dnem!:) szanuję ją i szanowałem. do momentu kiedy nie zobaczylem i nie dostrzegam tego co opisalem wyzej

smród s tutków... ehh moze nie tak. te sutki są takie niemile w smaku jak zabieram sie za pieszczoty. popieszcze powiedzmy chwilę i jak podnosze z nad nich usta to takie dziwny smak i zapach sie unosi ostatnio tez sie z nia spotkalem na miescie. podeszla a ja mówię fuuu odsun si troche. ona ze o co mi chodzi? ja mowie ze smierdzi cos...a ona jak to ze jak to ze nic nie smierdzi ze ja mam urojenia i jestem pojebany. czulem ten smord z 1metra. co sie potem okazalo. przyszlismy do domu do niej i jadla czosnek. jak sie okazalo jadla go bo byla chora i nie wpadal na to ze przed randką sie czosnku nie jje. i wpierala mi ze nie mozliwe jak mnie to wkurwia

Gość higiena to podstawa
Nie ma szans by Twoja dziewczyna się zmieniła. Przeciwnie, będzie coraz gorzej. Wiem, bo u mnie jest podobnie... Mój chłopak też był z higieną na bakier. Delikatne aluzje na chwilę poprawiały sytuację. Zaczęłam mówić o tym jasno więc zaczął jako-tako o siębie dbać. Wzięliśmy ślub, urodziły się dzieci. Szybko zauważyłam, że omija łazienkę...:O Awantury nic nie dają. Potrafi po upalnym dniu umyć...samą twarz i ręce...:O W koszuli chodzi minimum tydzień, w spodniach-dobry miesiąc. Nasze życie intymne nie istnieje... Jest dobrym człowiekiem i fantastycznym ojcem. Tylko dlatego jeszcze z nim jestem. Po kilku latach wiem, że to wynosi się z domu. Teściowie raz w tygodniu,"uroczyście", myją się w wannie. Mają bzika na punkcie oszczędzania wody. Mój mąż też na początku burczał, że codziennie biorę prysznic i tego też nauczyłam dzieci...Ale starego syfa nie da się zmienić.:O

Gość tak tak nie dostrzegłeś
wiesz co ja uważam, że w Twojej sytuacji kazdy ma swoje racje - Ty , że ona faktycznie jest brudasem i to w ogóle jakimś przekraczającym moje wyobrażenia w ogóle:/ ale z tego co piszesz, to Ty się mega chamsko do niej odnosisz:/ dziewczyna leci do CIebie na spotkanie, pełno ludzi wokoło w a Ty oscentacyjnie do niej już z metra odległosci walisz hasło "fuuuj co tam wali, odsuń się!!" matko wiesz jak ona się czuć musiała?;/ po pierwsze, zę tak się do niej odnosisz, po drugie, że napewno ktoś to widział i słyszał:/ masakra jakaś:( żal mi jej w sumie, a jak jej rodzina? rodzice są czyści? jak ma w domu? wyniosła to z domu czy jak?

Wydaje mi się że możesz mieć rację. Ta dziewczyna nie ma za kulturalnej i czystej matki. Potrafi jej robić awanturę o kibel przy mnie, mówić o rodzinnych sprawach i ogolnie plotkowac co tam w pracy, co tam po ludzaich slychac. ja nie mam sie tez za super miastowego macho, ale jak u niej siedze czasami to po prostu "czuć ze jest to nizsza klasa spoleczna" mimo tego ze tak jest akceptuję ją, bo juz nieraz mialem "miastowe paniusie" i wiem ze wazniejszy u kobiety jest charakter, tym bardziej ze ona brzydka nie jest mozna by rzec że jest ładna tylko niestety ten syf. dziećmi umie zajmowac sie wybitnie to prawda ale gdyby miala moje dzieci uczyć w ten sposob higieny to na pewno bym tego nie chcial wiem na pewno ze jest biedna...ale do szkoly tez jej sie nie chce chodzic. waznijesze dla niej jest to zeby sie wytapetowac i pospotykac kolezanki. mowilem jej nie tapetuj sie bo chcialbym zeby miala zdrowszą cerę i wogole a ona zaczyna awanturami wymuszac zebym dal sie jej tapetowac kiedy ja jej mowie ze bez tej szpachli wyglada lepiej

Gość tak tak nie dostrzegłeś
haha:) jezu ona tak naprawde dużo tego nakłąda na twarz, że nazywasz to tapetą? ja tez używam pudru, ale nie takiego fluidu, pudru w kremie tylko przejade kilka razy twarz takich suchym, prasowanym pudrem żeby sie nie świecic w ciągu dnia jak jajko, a poza tym mam dzieki temu głądsza cerę;) więc zastaanwiam się, czy Ty tak dramatyzujesz z tym jej makijażem czy ona faktycznie nakłada tego dużo:) a co do higieny to wiesz co ile ona się kąpie? i co na te włosy nakłada, ze takie dziwne są? mozę po prostu lakier żeby się fryzurka trzymała?

staralem sie juz wszystko zrozumiec. doslownie. i jej sytuacje finansową i rodzinną. ale ona ma się gdzie wykąpać, domu nie ma fajnego bo jest skromny i biedny co rozumiem bo nie jest to jej wina. na rozne sposoby mowilem ze jest najswietniejsza ale ze jest brudas i wyrzucilem ją z domu. zrobilo mi sie jej potem szkoda i zadzwonilem by przyszla. zrobila to i przytuliłem sie do niej. ja juz nie wiem co robic. bo strach bedzie jak po prostu mi od niej to brudasostwo przejdzie. wydaje mi sie tez ostatnio ze niektorzy znajmomi sie odwrocili bo zobaczyli z kim ja sie zadaje... z tym ze akurat zawsze na niej moge polegac i to też robię dlatego.

Nie wiem jak można nie dbać o siebie, wiele dziewczyn które znam ma fioła na tym punkcie. Ja też mam, i dbam o siebie z największą przyjemnością. Włosy to poniekąd wizytówka kobiety...

Gość rihhaa
jedno jest pewne, nie kochasz jej, jestes z nią, bo Ci wygodnie, bo ona dobrze rokuje na partnerke, do tego chcialbys miec super seks, jestes egoistą a przed seksem mozecie isc do wanny razem

Gość wreeeedota
w ogóle on ja traktuje jak śmiecia a ona "rzuca mu się do nóg" hehhe jeżeli ona w ogóle istnieje to jest rzadkim przypadkiem. mało ktora pozwalał by na takie jazdy Dlaczego on z nią chodzi? przecież widac niedopasowanie nawet już na płaszczyżnie hormonalnej. Jak sie do kogos czuje mięte, to nawet naturalne wyziewy nie przeszkadzają. Poza tym chyabmusi byc brunetka, podobno brunetki intensywnie pachną...

Gość jikmny
to po co pchasz ciula do jej smierdzacych ust fantasto

Nie. Ona ma takie wlosy że musi używać prostownicy. Wlosy prawdopodobnie ma takie od farby od malowania. mowilem jej ze niech nie maluje wlosów bo i tak mi sie podoba. oczy mowilem niech tylko same maluje bo wtedy wyglada zadowalająco. ona sie uparła na tapetę i jak nie pozwoliłem to zaczęła robic podchody ze może kremik tapetujący ze moze cos tam i 1000 powodow ze kolezanki uzywaja i ze ona czuje sie gorsza. ja mowie zeby pierdolila kolezanki bo poźniej one jej nie beda leczyc cery ale to tez nie dotarlo Makijaż jest ok, ale np. do ostrego loda z polykiem + jakies szpilki i majteczki albo cos w tym stylu ale kurde nie do codziennego uzytkowania. Zresztą mówiłem jej to to nieraz jak sie pomalowala to napisała kotku mam tapete jak sunia i jak przyjade zrobie ci lodzika. tyle ze ja nieraz przez te zapachy wcale nie mam ochoty na lodzika czy tam footjob.... i tak jak mowicie jest coraz gorzej.

Gość byłam zniesmaczona tym
jak opisywałeś swoją kobietę, niezły brudas:/ ale teraz po ostatnim Twoim poscie zaczynam myśleć, że Ty masz coś z głową:/ dziewczyna chyba wie jak się dba o siebie skoro się maluje, używa prostownicy, czyli chce być ładna i pociągająca i jakoś mi się nie chce wierzyć, że osoba która ma czas na malowanie i prostownicę oraz ma na to kasę nie myje się choćby co dwa dni, bo jak piszesz o takim smrodzie to ona się chyba z tydzień nie myje, jakby się co 2 dni myła to by od niej tak chyba nie jeb*ał, a skoro mega śmierdzi tzn.że kąpie się raz na kilka dni w co nie wierzę:/ goli się? napewno, a jak goli nogi czy cip*kę to pewnie pod prysznicem czy w wannie, coś oszukujesz:)

Gość a przynajmniej
do minetki się myje??

dobra. widze ze nie znajdzie sie tutaj nikt pomocny. teraz wam bede kurwa 50 razy udowadnial autentycznosci. ktos nie ma ochoty niech nie pomaga jeszcze raZ mowie ja sie pytam o opinie kurwa gdybym nie mial problemu to bym chyba nie napierdalal tyle w klawiature

Gość ooooo prosze jakie słowa
jaki brzydkie słowa i jaka agresja:/ pasujecie do siebie z ta fleją i brudaską:D brudaska i cham - idealna parka!!!!:)

Gość baloniki.,.
WIDAĆ ŻE TO PROWO, TO JEST PISANE PRZEZ DZIEWCZYNĘ , WIDAĆ PO SPOSOBIE PISANIA.

Gość do irysek
jak brudaska to ja umyj i po kłopocie

dziewczyna po sposobie pisania? rozwin wypowiedź jest tu jakid admin? albo pogadamy normalnie albo temat do zamknięcia i zmienie forum chamem jestem. owszem. znacie jakies metody aby sie tego oduczyc?