Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki19

brałyście duphaston?

Polecane posty

Gość wiki19

lekarz mi go przepisał na brak miesiączki. biore od srody wieczorem więc już 3 tabletki (2 razy dziennie). dzisiaj jeszcze nie wziełam bo od wczoraj wieczór bardzo boli mnie brzuch i dzisiaj rano wystąpiło u mnie bardzo obfite krwawienie (głównie skrzepy), a wczoraj brązowe plamienie. powinno być po odstawieniu leków.. do tego kazał mi pierwsze krwawienie po tabletkach traktować jak miesiączke i przyjąć antykoncepcje.. pomóżcie!

Gość pcos - staraczki
hej ja biore duphaston od 4 miesiecy i powiem ze nic takiego mi sie nie zdarzylo biore go w 18 dniu cyklu przez 10 dni rano i wieczorem i po skonczeniu brania tabletek za 2 lub 3 dni wystepuje miesiaczka wiec wydaje mis ie ze idz jak najszybciej z tym do ginekologa

Gość Jdsbgdshamd
Hej,ja bralam raz w 18 dniu cyklu i powiem przez 10 dni,i tez mi pomogly mam mniej obfita miesiaczke,mniej bolu,nie ma skrzepow,krew jest czerwona,a i uregulowala mi sie co do dnia ale to tez jednak juz nie musze ich brac,bo wyszlo ze mam torbiel i to od tego,poza tym kolidowaly mi one z innym zdrowotnym problemem,ale na moje pomagaja i traktuj plamienia jako miesiaczke wlasnie,