Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja1515

Od lat jem codziennie czekolade i jestem bardzo szczupla

Polecane posty

Gość ja1515

Jak to wytlumaczyć? Prowadze siedzący tryb życia...Uwazam, ze czekolada zbyt nie tuczy.

Gość yuhjhui890
a ja 5x w tygodniu zamawiam pizzę o srednicy 45 cm i ja sama zjadam popijając litrem coli. a czasami po tej pizzy jeszcze zżeram na raz pudełko alpejskiego mleczka i jestem chuda jak szczapa. zalezy ile tej czekolady jesz- jak zjadasz 5 tabliczek dzień w dzień plus obfite posiłki, to rzeczywiście dziwne, ale sam fakt jedzenia czekolady nic nie mówi o twojej diecie- tabliczka czekolady to tylko 500 kcal i spokojnie mozna to zmieścić w dziennym zapotrzebowaniu kalorycznym

Gość polo412
masz dobrą przemianę materii, ot co. Znam kobietę uzależnioną od słodyczy, codziennie pochłania ogromne ilości, nawet w nocy specjalnie musi jeździć na stację benzynową, żeby coś słodkiego kupić bo inaczej nie wytrzyma. I co? Szczupluteńka jest.

Gość lekarz pierwszego kontaktu
przecież liczy się cały bilans kaloryczny, więc napisz co zjadasz oprócz tej czekolady a będzie można ocenić sytuację :D

Gość frytka ,.,.,
coż z tego że szczupli jak w organizmie istny sajgon, szczupła sylwetka to nie wszytsko.