Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e we li naa

CZY TAKIE CHUDE NOGI MOGA BYC SEXY...

Polecane posty

Gość e we li naa

pytam bo dzis ide na impreze i mam super sukienke mini.fajnie w niej wygladam piersi,talia,tylek super ale te nogi.. mam chudziutkie uda takie w miare ale lydki jak patyczki:(do sukienki bezowe rajstopy i buty na malym obcasie bo jestem dosc wysoka (168)a poza tym ma byc wygodnie na parkiecie.Myslicie,ze takie chudziutkie nogi sa ok?i nie bede wygladała smiesznie w mini? mam 20LAT.

Gość chleba i igrzysk :)
łydka ma byc łydką i nalepiej włąsnie jak jest szczuplutka:) Obleśnie wyglądają grube łydy jak bale gdzie nawet nie widać przewężenia w kostce:) Śmiało zakłądaj mini bo na pewno twoje nogi wyglądają świetnie

Gość omga
ale siara bedzie

Gość e we li naa
nie wlasnie.lydki moje sa za chude i strasznie to wyglada::(:(

Na wygląd sexy składa się nie tylko jeden element twojego ciała. jeżeli poruszasz się z wdziękiem i gracją jesteś miła i seksownie się uśmiechasz to problem nóg przy małych moich wskazówkach zostanie zaraz pokonany. Jeżeli masz chudziutkie nóżki to wcale nie znaczy ze one są mniej seksowne. Każda noga będzie wyglądała sexy jak będzie na niej odpowiedni fason bucika. Buty które podkreślają seksapil to przede wszystkim czółenka z ostrym czubkiem mocno wycięte na szpilce cienkiej lub na cieniutkiej kaczuszce a nawet na płaskim. Wyjątkowo sexy prezentuje się stopa kobieca z odkrytymi palcami i pietą, pod warunkiem, że masz małą piękną piętkę, zadbane paluszki i wąziutką nóżkę w kostce. Uważam, że chudziutkie twoje nogi w bucikach z czubkiem mocno wycięte (tak ze widać zaczynające się palce) na cienkiej szpileczce wyższej czy niższej będą się prezentować wyjątkowo sexy. Dla inspiracji zobacz sobie tutaj http://www.ktoconosi.pl/kompozycje/koszulka-jeansy-i-szpilki/