Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demeter_26

co sadzicie o mamie 6 latki?

Polecane posty

Gość demeter_26

Xxxxxx

Gość bardzo ja lubie
jest młoda, ale ma lepiej poukladane w głowie niz nie jedna wiekiem starsza

Gość nie cierpię baby
Nie piszę w tematach, w których się wypowiada. Ma poukładane w głowie? BZDURA 24 lata, 2 ciąża (perwsze dziecko prawie 7 lat) i "nigdy" nie zamierza pracowac, a mąż jest tylko zołnierzem - żenada.

Gość Siedzi i pierdzi
Nic w domu nie robi, całymi dniami na kafe. Współczuję jej dzieciom.

Gość nie znam jej więc nie wiem
Ale z jej wypowiedzi bije arogancja. Taka zaradna i wszystko osiągnęli sami a że dostawała kasę z opieki to uważa że jej SIĘ TO NALEŻAŁO :O Nie wiem czy tak tylko pisze na pokaz czy naprawdę taka jest.

Gość Myślę, że...
jest niedojrzała.

Gość to nie jest normalne
Ta co pół swojego zycia opisala na kafe oraz wymienila czlonkow w rodzinie I jaką matoda zaszla w ciaze z 1 dzieckiem.

Gość gffhffhhfthggfd
Moim zdaniem to idiotka

Gość juz zazdrosnice pisza:D
i co z tego,ze brała kasę, jak sie umie kombinowac to sie ma i bardzo dobrze, a ja nie kombinowala to widocznie jej sie nalezalo, proste:D i co z tego ze ma 24 lata i 7 letnie dziecko? ile ja znam matek starszych ktore nie umieją sie zajac dziećmi:D

Gość na bank pisze pod innym
jak dla mnie jest ok, za duzo jej postow nie widzialam, ale te to czytałam to uwazam,ze jest naprawde ok. pozdrawiam Mame 6 latki:)

Gość pisz pod czarnym nickiem
"juz zazdrosnice pisza" :P

Gość A co jej zazroscić?
Ona nic nie ma ? Urodzenie dziecka to nie osiągnięcie, jeszcze trzeba wychować. NIE MA WYKSZTAŁCENIA NIC NIE POTRAFI (PRÓCZ ROZKRACZANIA SIĘ ) nIE PRACUJE

Gość nie zapominajcie, że ma
MĘŻĄ TREPA! To jużw ogóle.

a po co pod czarnym:D nie mam czarnego i nie mam takiej potrzeby:D

haha i to was boli,ze laska nie pracuje:D no tak...:D

Gość wiosna mamo
Zaszła dwa dni przed osiemnastką:P to był preejakulat

Gość a gdyby tak mozna było
jestescie walniete,zeby podniecac sie panna z kafe, ktorej nie znacie i nawet nie wiedzie ile prawdy w tym co pisze:D ja tu nieraz takie tematy zapodaję,a wy łykacie:D

Gość uloooteka
z tego co czytalam to pisala ze studia skonczyla. Ale wy zazdrosne i zawistne jestescie :D I jak nie musi to po co ma pracowac? Bo wam sie tak podoba? hehehe Ja tam nic do niej nie mam. Przynajmniej pisze kulturalnie i na tyle ile umie to doradza.

Gość fiku miku na stoliku
Fajna dziewczyna. Poukładana i ma swoje zdanie. Pisałam z nią kiedyś na staraczkach i była jedną z fajniejszych kobiet na wątku

Gość na staraczkach
buahahahahahahaha!!!!!!

Gość głupie baby
a wy nie macie co robić? :D Ciagle tylko tematy o tej o tamtej :D Gorzej niż w przedszkolu

Gość ja wiem najlepiej:D
bo ona jest fajna, tez z nia mialam dłuzsza konwersacje na jednym z tematow i jest ok., kulturalna, ma swoje zdanie i takie osoby lubie i cenie:)

Gość no pierze sie nooo
Co ona takiego uczynila, ze az temat zostal otworzony na jej czesc? Jak dla mnie normalna babka., ze urodzila wczesnie, ze nie pracuje...wam drogie panie ciezko dogodzic.

Gość ciocia dobra rada:)
bo tu zawsze sa tematy o czarnych nickach:D ile juz tu sie ich przewinęło: o mamie 6 latki chyba juz 3, o mireczkowatej byl, woman, Toksycznej, Badź sobą, czerwony portfel, Arszenice, Jagodzie:D, kto nastepny:D najlepsze jest to ze zadko tu jestem z zawsze trafie jak po ktorejs jada pomarańczowe frustratki:D

rzadko*

Gość normalna to ona nie jest
bo kurwa to nie jest normalnosc :D

Gość naprawde jej maz jest trepem
? :D Hahahaha! To nic dziwnego, ze laska jest posrana, z trepami tylko idiotki sie wiaza.

Gość no pierze sie nooo
Znaczy sie, ze wystarczy sie zaczernic, zrobic cos " kontrowersyjnego " np karmic piersia tylko tydzien ewentualnie dac na imie dziecku Amanda I juz mozna znalesc sie w kafeteryjnej czolowce I przy odrobinie szczescia ujzec temat na swoj temat? : D

Gość wiem co robie ,wiem co myślę
O mnie też było: mala czarna kawka 22-usunelam swoje konto. Nie był mnie 2 i pol tygodnia :P ale wiecie co? Weszłam tu tylko dzis raz aby coś poszukać o prawie macierzyńskim, i widze że dalej chamstwo, brak kultury i nie majace sensu zakladanie tematu o innych i w kazdym temacie ktos kogos po chamsku naprawde jedzie. Lepiej mi bez tego forum bo to dno. Z dziewczynami na pazdziernikówkach też nie pisze bo słowa napisac nie mozna bo juz wielkie halo a to ze moj ginekolog to a to ze na basen chodze a to ze usg nie w tym tygodniu a to ze dziecko niby za małe.-nie potrzebne mi to pisanie i jakies głupie nerwy i tłumaczenie pustakom że każdy człowiek i kazda ciąza jest inna. A na tematach o karmieniu, pieniadzach czy pracy to juz wogole swojego zdania nie mozna wyrazic-DNO. Narazie.

otoz to, daj dziecku na imie Amadna czy Nikola to na bank jestes z patologii, nie karmis cycem -wyrodna matka, jeździsz na wakacje - chwalisz sie:d jaja ja berety:D