Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jugoooooooooooo

Pytanie nie na temat dzieci

Polecane posty

Gość jugoooooooooooo

Przeprowadzilismy sie z mezem ze wzgledu na jego prace-wynajelismy mieszkanie. Jest lodowka, kuchenka no i pralka. Tyle, ze widac, ze wlasciciel o nia nie dbal, caly dozownik zawalony, guma w bebnie tez, nie wiem jak wyglada w srodku pralka. Moglybyscie mi polecic jakis srodek do czyszczenia? Bo zwykly plyn do czyszczenia lazienki nie dziala. wiem, ze istnieja srodki przeciw kamieniowi. ale czy jest cos co moge wwsypac czy wlac do dozownika i nastawic pranie bez ciuchow, co mi wyczysci pralke od srodka?

a nie mogliście wziąść własnej pralki z poprzedniego mieszkania? Hmmm? Bo ta pewnie jest zakamieniona w środku, a tak wogóle, to próbowalaś ją włączyć? Cud jak będzie działać :D

Gość jugoooooooooooo
Dziala tyle ze zauwazylam, ze ludzie rzadko dbaja o pralki. Ja zawsze dbalam, gume wycieralam do sucha po praniu, czyscilam dozownik, po praniu otwieralam go za kazdym razem, by woda wyparowala. Mam swoja pralke, tyle, ze mieszkamy 75 km od domu i teraz nie ma kto mi jej przywiezc. Nie pomyslalam o tym wczesniej, bo widzialam, ze pralka w tym mieszkaniu jest, zreszta wlasciciel nawet powiedzial, ze ma zostac, bo on nie ma z nia co zrobic, mieszkanie tez wynajal tanio, nie na zarobek, ale by ktos o nie zadbal.

Gość jugoooooooooooo
Swoja pralke sprowadze jak bedzie mozliwosc, poki co jednak zbiera mi sie pranie, wiec chcialabym czyms ta pralke doczyscic.

Gość jugoooooooooooo
Nikt nic nie dooradzi?