Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej pirat drogowy

Dlaczego grube dziewczyny

Polecane posty

Gość andrzej pirat drogowy

dlaczego grube dziewczyny nosza dekolty . Co rusz widze grubasa z dekoltem do pasa az nie dobrze sie robi

Gość utegrfbgnhmj,k.
Mnie się nie dobrze robi jak widzę chudą raszplę z płaskim biustem i z dekoltem do pada

Gość utegrfbgnhmj,k.
* pasa

Gość bo wszędzie
bo wszędzie trąbią że jak ktoś ma jakieś niedoskonałości figury to żeby pokazywał swoje atuty, a jakie atuty mają te pulchniejsze? zazwyczaj właśnie duży biust i właśnie to eksponują

Gość ale kultura
ja jak słysze takie wypowiedzi takich Andrzejów zwanych piratami to mi się też niedobrze robi

Gość waldek strajdek
ale kultura - Ty pewnie jestes taka gruba dekolciara dlatego tak piszesz smiech na sali

Gość jukht
a co mają pokazać? wielką pupę? grube nogi? czy obwisły brzuch?

Gość Andrzejku piracie
są fajnie fora na typowo męskie tematy gdzie poprawiłbyś swoją wiedzę, ochłonął , wyleczył depresję. Co ci szkodzi? Spróbuj . Nie żebyś był stąd wyganiany ale pomyśl że kącik ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie to raczej dla zainteresowanych a nie znudzonych życiem jak ty, noi smiesznie jakoś tak się tu prezentujesz z tymi twoimi wypocinami o grubasach, chyba że masz taką kobietę przy sobie to tylko współczuć ...ale jej, takiego supermana jak ty :)

Gość Sweetlips
jesli sa odwazne, to czemu nie?? jesli tak chca to jaki problem??? nikt ci nie kaze patrzec. mozesz zawsze odwrocic wzrok i zawiesic na jakiejs o figurze modelki, kto ci broni??

Gość A mi niedobrze jak widzę
że udzielają się tu faceci z nudów, albo swojej gentelmanskiej złośliwości ;). Dla mnie to takie cioty które u siebie w gaciach mało widzą i dlatego sądzą że to forum jest dla nich :D

Gość Właśnie, co rusz to jakiś
kutas się tu ładuje na to forum . Może nie mają w realu wiele kobiet obok siebie więc wykorzystują forum by sobie pogadać? :D Swoją drogą, skoro takie tematy zakładają to nie dziwię się że nie ma wokół nich żadnej "Jej" ;)

Gość sas_sanka
Moja siostra jest taka troszkę przy kości. Biustem odwraca wzrok od innych niedoskonałości Chyba pomaga, bo faceci faktycznie się gapią. I taka mała dygresja: Na wakacjach była w kraju muzłumańskim. Oczywiście ubierała się jak brzydko mówiąc tania dzi.wka. Jakiś facet zaproponował jej mężowi, że odkupi ją od niego za 2 wielbłądy i oni przeszczęśliwi opowiadają to po rodzinie i znajomych.

Gość Bo ci co tu wchodzą to typowe
bezpłciowe cioty które szukają pocieszenia dobijając kobiety, ot taki sposób na życie , tylko co im z tego :D. Ktos przeczyta, pokiwa głową i pójdzie a taki idiota myśli że dużo zdziałał i namieszał :D

Gość Bo ci co tu wchodzą to typowe
Muzułmanie nadal żyją marzeniami że ich mizerne bydło ma swoją cenę na skalę globalną i że każda kobieta ucieknie od normalnego świata do ich wspaniałego pałacu by nosić chustę na głowie :D

Gość sas_sanka
Ale przerażające jest to, że coraz więcej dziewczyn się na to decyduje :o

Gość Miałam kiedyś koleżankę
Jak Polka decyduje się na życie a muzułmaninem to oznacza że nie do końca wie w co się pakuje albo jest głupim cielakiem które biegnie tam gdzie ktoś mrugnie oczkiem i zrobi zapraszający gest. Pewnie widzą tych wspaniałych mężczyzn krajowych (Polaczków) i uciekają gdzie pieprze rośnie a potem okazuje się że trzeba było jeszcze gdzie indziej szukać :D.

Gość Sweetlips
no powiem skromnie ze na emigracji polaka sobie brac to ja bym nie chciala... o muzulmaninie czy murzynie juz nie wspomne choc rasistka nie jestem

Gość Ja mam trzech fajnych kumpli
jeszcze z liceum ale cała reszta facetów jakich obserwuję w bliskim otoczneniu to jakiś koszmar. Mam też dwie koleżanki mieszkające za granicą i mówią że to jak się zachowują tam Polacy mężczyźni to zwyczajny wstyd. Ale dla każdego coś dobrego więc o gustach nie dyskutujmy :D