Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueberryPie__

Czy rzeczywiście warto czekać, aż ktoś przejmie inicjatywę?

Polecane posty

Gość BlueberryPie__

Co myślą mężczyźni o kobietach, które decydują się nawiązać z nimi większy kontakt? Czy w ogóle jest sens wychodzić z inicjatywą, tym bardziej, jeśli słabo się kogoś zna?

Gość imbirka987
no wlaśnie, też jestem ciekawa...

Gość BlueberryPie__
Już wielokrotnie bywało, że ktoś mnie interesował i chciałam się chociaż zakolegować, ale kiedy już przychodziło co do czego, wycofywałam się w obawie, że zostanę posądzona o bycie natrętną. Wydaje mi się, że to facet powinien wykazywać się inicjatywą, bo tak przystoi. Za wszelką cenę chcę wypaść na kulturalną osobą i strasznie mi przykro jako nieśmiałej z natury dziewczynie, gdy ktoś odebrałby moje próby jako akt desperacji.

Gość BlueberryPie__
Ogólnie to nie wiem, jak z wami postępować, drodzy panowie. Chciałabym okazywać swoje zainteresowanie któremuś z was, ale zawsze obawiam się negatywnego odbioru, wyśmiania itp.

Gość Zuzanna Amelia & 12
Nie warto czekac. Chyba ze jestes bardzo ladna i masz tlumy adoratorow , w ktorych mozesz przebierac.

Gość Ronald pośpieszny.
kobieta nie jest w stanie być natrętną wobec faceta ani mu sie narzucać, bo on tego nawet nie zauważy.

Gość Ronald pośpieszny.
to jest bardzo miłe, kiedy kobieta okazuje zainteresowanie. Takie zwykłe, normalne, każdy facet by tego chciał. No, może poza tymi, których interesują tylko wasze dziurki, tacy wolą zdobywać.