Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pucata

odessanie tłuszczu z policzków

Polecane posty

Gość pucata

czy jest możliwe odessanie tłuszczu z policzków? mam bardzo grube policzki, kiedy odpowiednio je ułożę między zębami, czuję że jest tam b. dużo tłuszczu, chociaż ogólnie mam szczupłą sylwetkę, jestem też osobą młodą (25 lat) jednak ta chomikowata buzia... czy jest możliwość nadać jej klasyczny kształt twarzy odsysając to, co sprawia że jest pucata? pozdrawiam

Gość kisia0001
Rozpuszcza się tkankę tłuszczowa preparatami podanymi w zastrzyku, tłuszcz ładnie schodzi i jednocześnie ujędrnia twarz w tym miejscy gdzie jest ubytek tkanki tłuszczowej. Wejdź sobie na stronę internetową i poczytaj.:

Gość Hgfccx
Nie rób tego . Czytałam na amerykańskich stronach ze zabiegi z usuwaniem tłuszczu z twarzy nie wyglądają najlepiej, w ten sposob będziesz miała za duzo skory luznej na twarzy a to bedzie kolejny problem z ktory przyczyni sie w przyszłości do szybszej decyzji o liftingu. Pamiętaj ze z wiekiem tkanki tłuszczowej na twarzy ubywa. Kiedys będziesz jeszcze za nia zatesknisz.

Gość pucata
Hgfccx dałaś mi sporo do myślenia tym co napisałaś... chyba jednak się wycofam z tego skoro z wiekiem ma jej być mniej?

Gość Hgfccx
Tak. Tkanka tłuszczowa = młody wygląd. Z wiekiem to osoby o szczuplej twarzy bedą Ci zazdrościly, a nie Ty im. Zobaczysz wspomnisz jeszcze kiedys moje słowa.

Gość hgfccx ma rację
jestem po 50tce i ja bym sobie z chęcią teraz troche tłuszczu tam włożyła :(