Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frg...27

myślę, że malują się tylko brzydule

Polecane posty

Gość frg...27

żeby coś zakryć. Ładna kobieta nie musi się malować, bo dobrze wygląda naturalnie. Niedobrze mi się robi jak widzę te wszystkie wytapetowanie dziunie na ulicach.

Gość wqddqwdqwdqw
no masz racje bo ja wygladam okropnie bez makijazu. w makijazu i bez to u mnie ogromna roznica

Gość opedzluj
i co probujesz udowodnic frustratko/cie

Gość Zuuu
Ja bez makijażu wyglądam jak chora. Takie smutne sine oczy. Mimo, ze maluje sie naturalnie, delikatnie to jednak bez makijażu nie wyszlabym do ludzi.

Gość betinkaaa
powiem tak bez makijażu jestem ładna ale w makijażu jeszcze ładniejsza.

Gość framnka
kefewrwrt > ale super masz te makijaże

Maluje się większość kobiet... Dla mnie wszystkich kosmetyków prócz tuszu do rzęs mogłoby nie być, uwielbiam mieć oczy umalowane... Na a tak poza tym od tego są kosmetyki by poprawiać niedoskonałości cery... Gorzej Jak z tym się przesadza ;)

Gość Sweetlips
a ja sie lubie malowac. wcale nie uwazam sie za brzydule a odpowiedni makijaz poprawia moje niedoskonalosci :) end of story!!!

Gość Kobieta zmiennajest to urok
autorze chcesz odwrocic uwage od swoich kompleksow :) ja maluje sie naturalnymi kosmtykami kolorowymi ,naturalny rsolsinny tusz do rzes,podklad,cienie naturalne :) TRZEBA DODAC ZYCIU KOLORU ...........Kobieta zmienna jest raz kolor wlosow blond nastepnym razem brazaowy !! dodajmy zyciu koloru !!

Gość autorze zakompleksiony........
makijaz to pasja tak jak faceci lubia motory,interesuja sie samochodami to kobietki,typowo kobiece to makijaz i w tym nie mka nic zlego,ale autor ma kompleksy i dlatego chce odwrocici kota ogonem..:(

Gość nie przesadzajmy..............
nie przesadzajmy ze makijazem da sie cos zakryc duzego.. makijaz tez nie ukryje_!! nie oszukujmy sie

Gość kefewrwrt
Dziękuję :)

Gość fjnhvksjnvksxjnv
pomaluj brzydka kobiete a pomaluj ładną.... z brzydkiej zrobi się conieco by ładnie wygladała, a ładna delikatna kobietka jak sie pomaluje (delikatnie) ze zaraz nabiera blasku... nie sciemniaj kompleksiarzu :) lecz kompleksy, zobaczysz ile ladnych kobiet chodzi po globie... :) powodzenia

makijazem nie da sie ukryc zadnych wad, jedynie wydobyc piekno ;) co za durne myslenie ma autor

Gość sweet888
ja nie jestem brzydka bez makijazu ale maluje sie bo lubie :) potrafie wyjsc na miasto bez makijazu i nie przeraza mnie to :) a mocny makijaz czy delikatny to zalezy jak kto lubi... kazdy ma swoj e opodobanie jakies

Gość zaglosujcie na Ale
ciekawe czy jak Ala zdobedzie najwieksza ilosc glosow wezmą ją do finalowego odcinka, czy TVN jest sprawiedliwy. Glosujmy i pomóżmy spelnic marzenia, gdyz z tego co wiem, Ale cierpi na jakąs chorobe.

Gość Emilka252525
nie oszukujmy sie każdej kobiecie umiejętny makijaż dodaje turody...czy to ładnej czy brzydkiej

Gość 46346
głupoty gadasz autorze

Gość narzekalnia
co za bzdura, pewnie zwracasz uwage na tapeciary i dlatego sadzisz, ze ladne kobiety nie musza sie malowac, bo delikatnego makijarzu podkreslajacego urode poprostu nie widzisz.