Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupla na lato

slim green na odchudzanie

Polecane posty

Gość szczupla na lato

hej dziewczyny czy macie jakieś doświadczenia z slim green a dokładniej zielona kawa na odchudzanie jako wspomagacz diety? Ja go używam od miesiąca i jestem zadowolona.Mam juz -6kg i cm spadaja a startowalam z 70 kg przy 160 wzrostu. Oczywiscie stosuje do tego diete: pije duzo zielonej herbaty i nie jem kolacji i do tego troche ruchu.

Gość poco
Slim Green(kawa zielona +zielona herbata) jest zmieniony na wersję SlimTrio . Ten wcześniejszy produkt trudno jest kupić gdyż jest nieprodukowany ale w niektórych aptekach mają ostatnie sztuki .Udało mi się kupić SlimGreen w aptece Królewskiej w której jest jeszcze trochę tego suplementu na stanie .

Gość Mallgoska
teraz jest slimgreen trio z dodatkiem chromu i fasoli, gdzie fasola działa na tłuszcze, a chrom hamuje apetyt. Ja go lubię bo dobrze się po nim czuję, nie jestem zmęczona i mam więcej siły. Schudłam 7g - całościowo łącznie z ćwiczeniami i dietą 1500kcal.

Gość Blanka36
Faktycznie potwierdzam działanie slimgreen trio. Schudłam 8 kg w 10 tygodni. Jeszcze go biorę mimo że osiągnęłam swój cel, ze względu na strach przed efektem jojo. Przyznaję że mam dużo energii i myślę że to dzieki temu suplementowi.

Gość SylwiaStefanek
a na mnie działa tyle o ile ;) Przez pierwszy tydzień schudłam 1,5kg, przez drugi 1,5 kg, a trzeciego nic. Na szczęście waga mi nie poszła w górę. Czy on przestaje działać po 2 tygodniach?

Gość SylwiaFilkusik
Na mnie np takie cuda wcale nie działają, wybrałam na odchudzanie zdrowszy sposób zamawiam sobie catering dietetyczny do pracy i przyzwyczajam się do zdrowych nawyków

Gość Hanka1111
Do Sylwia Stefanek ;) - na początku zawsze szybciej się chudnie, ja tez mam podobnie. Potem organizm przestawia się na obniżone tempo przemiany materii i chudnie się wolniej. I to jest najgorszy okres, aby sobie pofolgować, bo łatwo przytyć. Pij dużo wody mineralnej, jedz warzywa, jabłka i trzymaj się diety. a zdrowy catering też polecam. Mnie na niego nie stać, ale jeśli ktoś może sobie pozwolić - fajny pomysł!

Gość JolkaMarta
Catering do pracy. Fajne ale nierealne dla przeciętnej (pod względem zarobków) matki. Ja spróbowałam ten slimgreen trio i jest dobrze. Schudłam 10 kg w 3 miesiące. To nawet więcej niż oczekiwałam, cena jest do przyjęcia.

Gość OlkaBNI
dla mnie tez catering jest za drogi. taniej wychodzi ugotować w domu, no chyba, że ktoś mieszka sam. Ja mam dwójkę dzieci, męża, który je za dwóch i jakoś nie wyobrażam sobie, że dla nich osobno bym gotowała, a dla siebie kupowała na mieście. Ale za to jestem za tym, aby poszukać, nawet w internecie jest pełno fajnych, zdrowych przepisów na niskokaloryczne jedzenie. Zrobić sobie taki plan na tydzień a potem się go trzymać. Ty będziesz zdrowsza, dzieci przy okazji też. A slimgreen trio, biorę i trochę schudłam - 5kg. Ale i tak zastało mi jeszcze z 20.

Gość SylwiaFilkusik
Na pewno taniej jest ugotować w domu, ale ja mogę sobie pozwolic na taki catering, poza tym zamawiam na Perfect Diet moim zdaniem drogo nie jest (spotkałam się z droższymi, a nie smacznymi i nie świeżym jedzeniem). Do tego mam w ramach diety konsultacje z dietetykiem, opłaca się. Pracuję dużo, nie mam czasu ani na zakupy ani na gotowanie mi taka opcja odpowiada bardzo.