Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyś1111

brak efektów

Polecane posty

Gość Justyś1111

witam, od miesiąca stosuję się do diety 1000 kcal. Ostatnio często zdarza mi się przekroczyć ilość kalorii o 100-200. Lecz codziennie trenuję na siłowni. Ćwiczenia cardio oraz rzeźba mięśni. Często uczestniczę też w zajęciach fitness. Przez ten miesiąc schudłam 3 kg. Z 63 na 60. (przy wzroście 168 cm) chciałabym ważyć 55 kg, jednak zauważyłam, że przestałam zrzucać kilogramy. Schudłam tylko z twarzy i nóg. Akurat nogi zawsze miałam chude. Mam problem z boczkami i brzuchem. Ćwiczę je codziennie na specjalnych przyrządach, lecz nadal nie widzę zmian... Możecie mi coś doradzić ?

Gość Arizona2027
Za dużo ćwiczysz, za mało jesz. Przy 1000 kal brakuje Ci około 1000 kal do minimum dziennego co sprawia, że masz organizm zagłodzony i cokolwiek zjesz magazynuje w tłuszcz. Prawdopodobnie gdy na kilka dni zrezygnujesz z ćwiczeń i pozwolisz sobie odpocząć waga pójdzie w dół. Warto odwiedzić forum na sfd.pl i tam dać rozpiskę tego co jesz i co ćwiczysz w dziale odchudzanie i zapytać o pomoc w ułożeniu diety i treningu. Pozdrawiam :-)