Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jak zawsze

Tak,to do ciebie ...fs

Polecane posty

Gość shakes Fidges
:)

Gość tęsknie za ....
u mnie sytuacja podobna ... zakochałam się w kimś do granic możliwości, był moim najwiekszym szczesciem, wydawało mi się że on też coś czuje ,więc postawiłam wszystko na jedną kartę i to był błąd .. on sie powoli odsuwal, zostawiajac mnie ze zlamanym sercem, stopniowo rozluznial kontakt az w koncu olał mnie .. wyjechał za granicę , pousuwał wszelkie kontakty, nie wiem co u niego. Mój stan odzwierciedla ta piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=dSa97EtkIIQ Często jej słuchałam, dziś tak przy okazji widząc temat wróciły wspomnienia, nie moglam nie napisac. Jest lepiej, w czerwcu minie rok, ale czas tylko przyzwyczaja do bólu , nie wiem czy kiedyś zaufam ponownie. Czasami mysle, ze moze go to przerosło, a kiedys zrozumie swój błąd.

Gość tęsknie za ....
i wezmę oddech, przetnę aortę Tobie bo wole żebyś nie istniał niż żył obok mnie.... Krzysiu...

Gość posluchaj mnie uwaznie
zdecyduj sie chlopaku. jesli to nie jest zadne prowo to udowodnij to nam i twojej lubej. masz dziwna postawe. uwazasz ze ta dziewczyna jest jasnowidzem? ma czytac w twoich myslach bo tak chcesz? moze ma cie w dupie i nie chce sie jej domyslac czy jakis gostek zalozy temat do niej czy nie. zamiast zaoszczedzic czasu kazdemu ty robisz fochy jak baba. masz pojecie, ze nie tylko ty byc moze z nia korespondowales? inni też to robią i własciwie ten temat moze byc dla kazdej dziewczyny.albo masz tak zjebany charakter albo uwazasz ze to ona ma walczyc. czyzby zbyt dobrze cie traktowala? wykaz troche wlasnej inicjatywy,nieco smielszej bo poki co jestes ciepla klucha a takich nie lubimy! gdzie masz jaja?!

Gość ktos przypadkowy
ojojoj ,"nie lubicie" a ilu was tam siedzi?

Gość przypadkowy kmiotku o zdanie
nikt cie nie pyta wiec stul jadaczke

Gość to tylko ja mowie otwarcie
mojej dzioanie: kocham Cię moja pisareczko

Gość ktos przypadkowy
jak na razie jak to piszesz ,jadaczki nie otworzylem jakbys byl/a inteligentna to bys wiedzial/a ,ze tu jest slowo pisane :P

Gość tomku a w ogole ci na niej
zalezy? bo na to nie wygląda

Gość MiszMaszzzzz
Podpisuje sie nogami i rekoma pod ponizszymi wpisami z innego tematu : fs to może być wszystko... matko !! a najlepiej jak jemu się wydaje, że ona wie o co chodzi a tym czasem ona nie skojarzyła... masakra... a tamten będzie szukał chiński rok zamiast do niej po prostu zadzwonić... bo wygląda na to, że raczej to nie to, że on nie ma do niej kontaktu tylko coś przeskrobał i ona nie odbiera.. rany co za sierota!! jakby nie mógł sobie karty kupić i zadzwonić z numeru którego ona nie zna... ooooo ludzie... i KOLEJNY: no wygląda na to że to ten sam.. .matko ale masakra... tak wychodzi z tego wszystkiego że jemu się wydaje, że ona pisząc coś na forum sprawdzała czy on też tu zagląda, z tąd pytanie czy to test... ale jemu się wydaje a ona może wcale nie pisała... komedia... ale się glaimatias zrobił... fakt faktem, że napisał, że nic się nie zmieniło więc skoro nic się nie zmieniło to o ile ona tu wogóle zagląda to raczej się nie odezwie bo nic się nie zmieniło.. a skoro się nie zmieniło to po cholerę on wogóle chce z nią rozmawiać... matko!!! faceci to durnie jednak! nielogiczne głąby! Nic dodać nic ująć, bardzo mądra dziewczyna;)

Gość hahaha to pojechali
po "Tomku" ale przynajmniej ktos prawde powiedział, w przeciwienstwie do autora topu :p

Gość a ja Tomka
bardzo lubię :) 👄

Gość nie podlizuj sie
:D

Gość hmmmmm,,,
Tomek powiadasz? gdzie chcesz porozmawiać poza forum?

chyba nie wierzysz ze on sie odezwie... odwraca kota ogonem na kazdym kroku.. ktos go zdemaskowal a ten zamiast przyznac się, kreci jak pozytywka... nie dziwie sie tej dziewczynie-kimkolwiek jest-ze sie nie odzywa,moze razem z nami sledzi temat, moze chciala sie odezwac lub juz to zrobila, a on takim zachowaniem ja splawil...co za typ...

Gość czemu autor tomek
nie odzywa sie juz?

bo juz nie piszemy po jego mysli dlatego nie odzywa sie

Gość tak do do autora
Bo nasz Tomek to absztyfikant wielu dam, jednej słodkie słówka pisze, a za plecami obgaduje ją, wyśmiewa ze ze swoimi koleżkami, z innymi się umawia.

Gość tak jak zawsze
Bo nie siedzi tu 24h na dobę. Tu taki tłok się zrobił,że trudno igłę wścibić. Gdzi rozmawiać?wszystko jedno

Gość hmmmmm,,,
gdzie z nią pisałeś poza forum?

Gość do niedawna
chyba ważne gdzie się rozmawia. Tam gdzie nie ma tłoku;) tylko jest was dwoje. Tłok powoduje galimatias..brak porozumieniaitp a z tych topików najbardziej podobał mi się ten kocham cie, gdzie był wiersz, piosenki, i słowa o miłosci do niej mógłbym mowic w kazdym jezyku.. co to fs? trudno zgadnac ale c do autora..jesli kobieta rozmawia z toba wszedzie (komorka;), mail,FB,nk,fotka,gg,tlen;) itp) tylu już nie tu, to znak, że traktuje cię jak przyjaciela. Nie jak wroga publicznego, chyba się autor za duzo filmów naoglądał;) nie dziekuj autorze wpadłam tu w przerwie pracy no i bramka mi nie działa:( nie ma gola..:(

Gość tak do do autora
Dlaczego ciebie piszesz z małej, jakbym była nią tobym się obraziła.

Gość do niedawna
ten mi sie topik podobał z tych 3 wklejonych. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5319166& start=0 ten topik hiszpanski , czytam dopiero teraz bo nikt na kaffe nie siedzi 24/24 na dobe. nie umiem po hiszpansku,aale po innemu bedzie tak: c'est ton tour:)

Gość Fs what is this?
Frank Taylor..my name is..Frank Taylor i ja i moja żona uwielbiamy film spacer w chmurach, dizś się wydało.. ona jak obejrzała go wieki temu, będąc nastolatką..a ja nie pamietam kiedy;) ale oboje lubimy to samo.

Gość pogadaj z nami, nie uciekaj
..

Gość tez mysle ze to on
jest autorem wszystkich topikow... czyli sprawa rozwiązana... i jest odpowiedz na pytanie dlaczego nic nie chce mowic... bo ma pewnie sporo dziewczyn, z kazda pewnie poznal sie tutaj albo kazdej pokazał to forum (chociaz tu bym watpila)

Gość tez mysle ze to on
tak jak zawsze Cel tematu:wiem,że Ona tu jest,bywa. Tak ogólnie,ale ze wskazaniem na konkretną osobę,po to literki.Chciałem pokazać,że nie zawsze jest tak jak nam się wydaje. Dlaczego tutaj?napiszę potem. mozesz juz powiedzieć

Gość do niedawna
okey:)

Gość tez mysle ze to on
i juz autor poszedł, chyba się wydało za duzo

Gość tak jak zawsze
Nie wiem po co ktoś tu wchodzi skoro nie podoba mu się temat. Chyba tylko po to żeby komuś dokopać,coś nawymyślać,pozmieniać.